Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Afvallen

Afvallen

AFVALLEN, AFSLANKEN MET JUVO

42% van Nederland heeft overgewicht. 31,5% heeft matig overgewicht en ruim 10% heeft ernstig overgewicht. De helft van Nederland volgt een dieet of is dit van plan te doen. Ruim de helft van deze groep heeft al eerder een dieet gevolgd. Vooral vrouwen willen afvallen. Vermageren is een uitdaging. Die paar kilo's kwijtraken gaat niet eenvoudig.
Op deze pagina eerlijke informatie over afvallen en tips hoe je valkuilen kunt vermijden.

NIEUW: WAT JE MOET WETEN OVER ETEN VOORDAT JE GAAT AFVALLEN, DE LAATSTE STAND VAN ZAKEN NOVEMBER 2017. LEES HIER HET HELE ARTIKEL.
WAAROM AFVALLEN
De reden dat mensen willen afvallen is omdat het gezonder is en omdat ze er beter uit zien. Dat speelt vooral bij jongeren, 41% wil afvallen omdat ze er beter uitzien. In de praktijk blijkt echter dat Nederland steeds zwaarder wordt. Met het behouden van een slanke lijn draag je ook bij aan het lang behouden van je gezondheid. Overgewicht leidt tot een serie aan chronische aandoeningen.

WAAROM AFVALLEN NIET LUKT.

Afvallen is een enorme uitdaging. Met andere woorden, lijnen of afslanken is een probleem. Het vraagt een sterke motivatie, doorzettingsvermogen en hulp uit de omgeving. Er zijn 18 belangrijke redenen waarom afvallen niet lukt. Als je weet wat de meest voorkomende valkuilen zijn ben je gewaarschuwd en kun  je je voorbereiden. Lees hier meer over de 18 redenen waarom afvallen niet lukt. En laat je helpen door de oplossingen.

AFVALLEN MET JUVO SLIM
Juvo Slim is een complete maaltijdvervanger met alle macronutriënten en functionele ingrediënten die het afval-proces breed ondersteunen. Het is geen eliminatie-dieet, je krijgt alle bouwstoffen binnen; proteïnen, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het houdt je spijsvertering in balans en vermindert zeer sterk het jojo-effect. Juvo Slim is goed te combineren met bijvoorbeeld de proteïnen-maaltijdvervanger Juvo Protein en met de basis-maaltjidvervanger Juvo Original

Juvo Slim kan 1-2 maal daags worden gebruikt gedurende een langere periode, of 3 maal daags als kuur (7 dagen).

AFVALLEN IS EEN PROCES

Een proces betekent dat er verschillende stappen en handelingen zijn die jou naar je uiteindelijke doel brengen. Coach jezelf naar succes of roep de hulp in van een Juvo coach of bel ons op 055-3672000  lees hier meer over het Juvo-8-stappen-progamma.

Afslanken is een proces dat tijd, toewijding en consistentie vereist. Hier zijn enkele belangrijke punten:

Realistische doelen stellen: Het is belangrijk om realistische en haalbare doelen te stellen. Dit kan betekenen dat je geleidelijk aan gewicht verliest in plaats van te streven naar snelle, maar mogelijk ongezonde resultaten.
Gezonde voeding: Een gebalanceerd dieet met veel groenten, fruit, volle granen, magere eiwitten en gezonde vetten is essentieel. Het vermijden van sterk bewerkte voedingsmiddelen en het beperken van de inname van suiker en verzadigde vetten kan helpen bij het afslankproces.
Portiecontrole: Het is belangrijk om te leren hoe je gezonde porties kunt herkennen en jezelf niet te overeten.
Regelmatige lichaamsbeweging: Fysieke activiteit speelt een cruciale rol in het afslankproces. Het helpt niet alleen bij het verbranden van calorieën, maar ook bij het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van de stofwisseling.
Hydratatie: Voldoende water drinken is belangrijk voor een gezond metabolisme en kan helpen bij het verminderen van hongergevoelens.
Geduld en doorzettingsvermogen: Afslanken kan tijd kosten, en er kunnen ups en downs zijn. Het is belangrijk om geduldig te blijven en jezelf aan te moedigen.
Mentaal welzijn: Een gezonde geest is net zo belangrijk als een gezond lichaam. Zorg voor voldoende slaap, vermijd stress zoveel mogelijk en zoek manieren om te ontspannen.
Consistentie en discipline: Het is cruciaal om consistent te blijven met je gezonde eetgewoonten en lichaamsbeweging, zelfs op dagen dat het moeilijk lijkt.
Zoek ondersteuning en advies: Als je moeite hebt met afslanken, overweeg dan om advies in te winnen bij een diëtist of gezondheidsprofessional. Zij kunnen je helpen met een persoonlijk plan dat past bij jouw behoeften en levensstijl.

AFVALLEN MET SMOOTHIES
Je gewicht beheersen kan goed met dagelijks gebruik van groene smoothies. Lees hier meer over afvallen met groene smoothies.

AFVALLEN EN DIABETES
Gewichtsbeheersing is vaak een uitdaging voor mensen met diabetes type-2. Juvo bevat naast proteïnen, vet, vezels, vitaminen en mineralen ook complexe koolhydraten. Dus nauwelijks snelle suikers. Juvo heeft en lage glycemische index. Diabetes type is ontstaan vanuit een lifestyle en kan opgelost worden met een betere lifestyle; gezonde voeding. Lees hier meer over afvallen en diabetes.

AFVALLEN MET SHAKES EN MAALTIJDVERVANGERS
Tieners en volwassenen met overgewicht hebben vaak al eens een dieet gevolgd met shakes zoals proteïnen-shakes. Dit lukt vaak niet of slechts tijdelijk. Lees hier meer over afvallen met shakes die wel effectief zijn. Juvo bevat alle macro-nutri:enten, het is geen eliminatie-dieet (alleen proteïnen of extra veel vet eten) daardoor is het jojo-effect veel minder. Je valt af met gezonde voeding.

HET JUVO AFSLANK PRINCIPE
Afslanken begint met het verlagen van de energie-inname gecombineerd met het verhogen van het energie-verbruik. Dus maaltijden gebruiken met weinig calorieën, maar wel al je voedingsstoffen, en per dag 400 kcl extra verbranden. Niet meer dan 400 kcal anders onstaat er een compenserende honger die je moeilijk kunt weerstaan.

Drink 1,5 liter water per dag.

Juvo-slank-programma: Stel je ontbijt uit (onbijten doe je als je "trek"hebt), ontbijt met Juvo raw green Proteinen. Je lunch is een Juvo Slim (rose). Je diner bevat vooral veel groente, vis, kip en weinig koolhydraten. Probeer na 8 uur 's avonds niets meer te eten. Je lijf is dan vanaf 20:00 uur tot 10:00 de volgende dag "in vetverbranding". Je opgeslagen vetvoorraad wordt dan aangesproken (gebruikt). Door met proteïnen te starten verleng je de vet-verbrandingsfase. Je consumeert alleen complexe koollhydraten van 13:00 tot 20:00 uur. Corrigeren en "bijsturen" om je gewicht te beheersen doe je met Juvo Original.


SOORTEN OVERGEWICHT EN OBESITAS
Lees hier meer over op de pagina afvallen en gewichtsbeheersing.

 

Heb je vragen? Je kunt ons tijdens kantoor uren bellen op 055-3672000, of kom eens bij ons langs in Apeldoorn.

Aanbiedingen in de webshop van gezondmooislank.