Afvallen, Afslanken met Juvo

42% van Nederland heeft overgewicht. 31,5% heeft matig overgewicht en ruim 10% heeft ernstig overgewicht. De helft van Nederland volgt een dieet of is dit van plan te doen. Ruim de helft van deze groep heeft al eerder een dieet gevolgd. Vooral vrouwen willen afvallen.

Waarom afvallen

De reden dat mensen willen afvallen is omdat het gezonder is en omdat ze er beter uit zien. Dat speelt vooral bij jongeren, 41% wil afvallen omdat ze er beter uitzien. In de praktijk blijkt echter dat Nederland steeds zwaarder wordt.

Waarom afvallen niet lukt.

Afvallen is een enorme uitdaging. Met andere woorden, lijnen of afslanken is een probleem. Het vraagt een sterke motivatie, doorzettingsvermogen en hulp uit de omgeving.

 

Bestel een paar porties

 

Er zijn 18 belangrijke redenen waarom afvallen niet lukt. Lees hier meer over de 18 redenen waarom afvallen niet lukt.

Afvallen met Juvo Slim

Juvo Slim is een complete maaltijd met alle macronutriënten en functionele ingrediënten die het afval-proces breed ondersteunen.

Juvo Slim kan 1-2 maal daags worden gebruikt gedurende een langere periode, of 3 maal daags als kuur.

 

Afvallen is een proces,

lees hier meer over het Juvo-8-stappen-progamma.

Afvallen met smoothies

Je gewicht beheersen kan goed met dagelijks gebruik van groene smoothies. Lees hier meer over afvallen met groene smoothies.

Afvallen en diabetes

Gewichtsbeheersing is vaak een uitdaging voor mensen met diabetes type-2. Lees hier meer over afvallen en diabetes.

Afvallen met shakes

Tieners en volwassenen met overgewicht hebben vaak al eens een dieet gevolgd met shakes zoals proteïnen-shakes. Dit lukt vaak niet of slechts tijdelijk. Lees hier meer over afvallen met shakes die wel effectief zijn.

 

Rechtstreeks naar de webshop, Klik hier

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...