Diabetes 2 en Afvallen

Let op: diabetes type 2 wordt voorafgegaan door een aantal symptomen die samen het metabool-syndroom worden genoemd. Er ontstaat een insuline resistentie (stofwisselingssyndroom, syndroom X) een combinatie van hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol en overgewicht. Met andere woorden; teveel eten en te weinig bewegen.

Diabetici kampen vaak met overgewicht. Een paar kilo afvallen is dan al voordelig, omdat het lichaam dan weer beter suikers uit het bloed kan verwerken, doordat het hormoon insuline dan beter zijn werk kan doen. Dit vermindert de kans op hart- en vaatziekten, verbetert de bloeddruk en maakt de bloedsuikerspiegel gemakkelijker te regelen. Zelfs 5% tot 10% van het lichaamsgewicht kwijtraken helpt hierbij al. Meer informatie over diabetes en afvallen vind je op diabetesfonds.nl.

Diabetes type 2 en Raw food maaltijdvervangers

Diabetici die hun dieet aanpassen en raw food gebruiken zien erg veel effect (6-8 weken). Er zijn veel onderzoeken gedaan naar het effect van rauwe voeding. Belangrijkste aanpassing die gedaan moet worden in het dieet: zo plantaardig mogelijk. De natuur biedt een schat aan ingrediënten, in Juvo hebben wij zo breed mogelijk de natuur toegepast. Juvo maaltijden bevatten tientallen pure ingrediënten, zo onbewerkt mogelijk.

Diabetes en pH

De pH waarde van het lichaam is een belangrijke waarde voor het behoud van gezondheid. De nieren zijn constant bezig om de zuurgraad van het lichaam te controleren. Bij diabetes zijn de nieren al zwaar belast met het afscheiden van overtollig suiker. Het ontzuren van het lichaam is mogelijk met een aangepast dieet en met supplementen. Lees hier meer over detox en ontzuren

diabetes type 2 en afvallen met raw whole food shakes

Gewichtsbeheersing met JUVO raw food maaltijdvervanger

JUVO maaltijdvervanger is de ideale manier voor diabetici om verantwoord af te vallen! Juvo is zowel gezonde voeding als heel gemakklijk. Uit verschillende internationale studies blijkt namelijk dat een plantaardig dieet zeer goede effecten heeft op diabetes type 2 en pre-diabetes. Nog veel informatie lees je op de blog voeding-vertering-vitaliteit Aandoeningen die hun oorsprong vinden in een bepaalde lifestyle kun je het best aanpakken door het verbeteren van die lifestyle.

James Hwang heeft JUVO samengesteld op basis van jaren onderzoek naar de rol van voeding in gezondheid. JUVO voldoet aan de strengste eisen; HACCP, GMP, USDA Organic en EU-Biologisch. Lees meer over de unieke uitgebalanceerde samenstelling van JUVO.


Bestel hier jouw Juvo

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...