Afvallen met groene smoothies

Elke gewone maaltijd die je vervangt door een groene smoothie helpt je afvallen en je gewicht te beheersen. Groene smoothies, of groente-smoothie, bestaan uit groente en fruit. De ideale verhouding voor een gezonde smoothie is 60% fruit en 40% groente. Gezonde smoothies maken is ook een slimme manier om kinderen hun dagelijkse portie groente en fruit te geven. Groene smoothies helpen jou en je gezin in de ontwikkeling van je smaak. Gebruik met regelmaat een gezonde smoothie en je gaat de smaak van gewone verse groente en fruit weer meer waarderen, het wordt echt lekkerder.

Maak een volledige maaltijd van je smoothie en voeg 1 of 2 scheppen Juvo toe aan je eigen smoothie. Je gebruikt hiervoor de Juvo raw whole meal of de Juvo raw green protein. Of een combinatie van Juvor original en Juvo proteinen.

 

Gezonde smoothies Recepten (2-3 shakes)

Zelf gezonde smoothies maken is niet moeilijk. Klaar in 5 minuten, inclusief de afwas.

Groente: Neem 250 tot 500 ml groente zoals spinazie of boerenkool-bladeren (zonder steel, zonder grote nerven). Vloeistof: Als vloeistof neem je water, kokoswater, plantaardige melk, vruchtensap of een combinatie hiervan. Gebruik 500 tot 750 ml vloeistof. Fruit: 500 ml fruit, vers of bevroren. Banaan is een ideale zoetmaker, het geeft de groene smoothie haar smoothness. Ook aardbeien, bessen, mango, perzik en ananas zijn populair.

Tips gezonde smoothies maken

Eerst de vloeistof in de blender, dan de groenten, vervolgens blenden tot het een mooi, zacht en vloeibaar is, dan het fruit en de andere ingrediënten toevoegen. Verse smoothies niet bewaren, maar meteen opdrinken. Begin dus met de harde ingrediĆ«nten en eindig met de zachte ingrediĆ«nten.

Nog sneller, gezonder en gemakkelijker? Maak een Juvo-smoothie met Juvo raw whole meal en vers fruit.

400 recepten met de smoothie-formule.

Spice-up your smoothie:

Met limoen, peper, gember of peterselie of geef je smoothie een boost met 1, 2 of 3 schepjes Juvo Superfood.

afvallen met smoothies met juvo original en juvo slim

Waarom zijn smoothies gezond

Het blenden, fijnhakken van de ingrediënten maakt dat je spijsvertering de groente en het fruit gemakkelijker opnemen terwijl de belangrijke vezels heel blijven. Het groen in de smoothie komt uit chlorofyl, het groene plantenbloed dat een echt boost geeft aan je weerstand, gezondheid en uithoudingsvermogen. Gemakkelijk en snel beginnen met gezonde smoothies? Bestel 3-maaltijden Juvo en experimenteer zelf.

In het boekje De synergie van 74 raw whole superfoods in maaltijden tref je de smoothe formule aan, een lijst met ingrediënten waarmee je zelf honderden verschillende smoothies leert maken. Bestel het boekje gratis bij www.GezondMooiSlank.nl.

Het laatste nieuws over smoothies, gezondheid, voeding en Juvo plaatsen wij op de Juvo facebook-pagina

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...