Afvallen met Shakes

Gewichtbeheersen of afvallen met shakes of maaltijdvervangers wordt steeds populairder. Het gemak van afslankmaaltijden die snel klaar en lekker zijn maakt het gemakkelijker om af te vallen. Shakes, schudmaaltijden of drinkmaaltijden, zijn er in verschillende vormen: de poeders die aangelengd worden met water, melk of sap, de ready-to-drink shake-maaltijden en de smoothies die vaak zelf vers worden gemaakt.

Dieet-shakes

Het volhouden van een dieet lukt meestal niet. Vooral vrouwen proberen het ene dieet na het andere. Elke jaar is er een nieuwe trend op het gebied van afvallen. Na verloop van tijd treedt het beruchte jojo-effect op. Het blijkt moeilijk om een dieet vol te houden en om daarna op gewicht te blijven. De Consumentenbond heeft 46 populaire diëten getest en komt tot de conclusie dat veel diëten moeilijk uitvoerbaar zijn en sociaal lastig zijn vol te houden. Diverse diëten zijn gewoon ongezond en andere zijn weer te eentonig om vol te houden. Lees hier de 18 oorzaken waarom afvallen niet lukt, en hoe je dit voorkomt.

Maaltijdvervangers vergelijken

“proteïnen en suiker, meer niet” In het algemeen bestaan de afslankshakes (maaltijdvervangers) uit eiwitten van soja, suiker en wat vitaminen. De eventueel toegevoegde vitaminen en mineralen zijn niet toereikend. Het advies van de Consumentenbond is om shakes daarom maar tijdelijk te gebruiken. Juvo shakes bevatten wel voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen en ook alle vezels die nodig zijn. Juvo kan (zeer) langdurig gebruikt worden voor afvallen, gewichtsbeheersing en gewoon gezond eten! Het is immers gezonde complete gevriesdroogde voeding. Alleen de gezonde vetten zijn niet voldoende bij meerdere Juvo-maaltijden per dag. In een mager diner met bijvoorbeeld zalm of olijfolie wordt voldoende vet geleverd. Als aanvulling kan ook een krill-olie supplement gebruikt worden of een sterk omega-3 supplement met lipase. Bezoek de site van RenewLife met supplementen. RenewLife omega-3


alle soorten juvo afslank shakes

Afslanken met Juvo-shakes

Het verschil tussen maaltijdvervangers en Juvo is vooral de inhoud, de samenstelling. Juvo is gemaakt van gevriesdroogde zaden, kiemen, granen, groenten, fruit, wieren en paddenstoelen en bevat geen melk-producten, geen gluten of toegevoegde suikers. Juvo-shakes zijn organisch en bevatten geen conserveringsmiddelen of smaak-stoffen. De makkelijkste manier is om 1 maaltijd, het ontbijt of de lunch, langdurig te vervangen door Juvo Original. De gemakkelijkste manier om gezond te eten.

Conclusie blijft dat “gewoon” gezond eten de beste manier is om het lichaam te balanceren en om het gewicht te beheersen. Juvo komt het dichts bij vers gewoon gezond eten. Vriesdrogen behoudt 98% van de voedingsstoffen en de enzymen. Verser dan de groenteboer of supermarkt.

Juvo wordt 3-5 keer zo goed opgenomen als gewone gezonde voeding. Het ge(vries)droogde ingrediënten zijn fijngemalen. De spijsverterings-enzymen hebben zo een 5x groter oppervlak om aan te grijpen. Lees hier meer over in de blog.

Juvo slim maaltijdvervanger met blauwe bessen en yoghurt

 Juvo maaltijdvervangers mogen naar wens en behoefte gebruikt worden.

 Als ontbijt en of lunch/diner een Juvo raw whole meal, om af te vallen 1, 2, 3 maal daags een Juvo Slim , bij het sporten of  als aanvulling Juvo raw  green Proteïnen en als versterker van eigen-gemaakte smoothies de Juvo Superfood.Start met afvallen, klik voor webshop

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...