Huid en schoonheid

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben last van een huidaandoening.

Het aantal, voornamelijk vrouwen, dat niet tevreden is met de conditie van haar huid is nog veel hoger.
Te droog, te vet, te rimpelig, te veel jeuk, schilfers, rode plekken het zijn veelvoorkomende klachten waarbij de schoonheidsspecialist veel aan kan doen.

De klassieke aanpak is het behandelen van de huid met cremes, zalven, behandelingen, licht, beweging en pakkingen. De innovatieve schoonheidsspecialisten hebben.....

Omega-3 visolie-capsules vergelijken

Alles wat je wilt weten over omega3-visolie capsules.

Met handige checklist. Ongeveer 20% van de Nederlandse 50-plussers gebruikt een omega-3 voedingssupplement als aanvulling op hun dagelijkse voeding. De goede effecten van omega 3 visolie-capsules zijn in veel verschillende onderzoeken aangetoond.

Maar wat maakt omega-3 zo gezond? 

DJ's in Glazen Huis (je) leven op Juvo

55 uur Live-radio maken voor de Serious Request aktie "Laat ze niet stikken"

In Apeldoorn staat het glazen huisje tegenover modehuis Beermann. De DJ's Chantal Zwaag en Jasper Koot gaan 55 uur radio maken. Tijdens die 55 uur mogen ze alleen vloeibaar eten. Juvo is dan een logische keuze; gezond, voedend, vullend en verzadigend.

Aktie voor Apeldoorn, eet mee met de DJ, haal 3 Juvomaaltijden bij het Glazen Huisje aan de Deventerstraat, van € 14,90 voor € 5,-   alles voor de aktie.

Stoptober stop met roken, wordt niet dik

Stoptober, stop met roken.

Ondersteun je lichaam in dit afkick-proces:
1. Zorg voor goede voeding en beheers je gewicht 2. Ondersteun het reinigingsproces in je lichaam

Studenten worden dik

Ruim 2 kilo in de eerste 3 maanden!

Uit verschillende onderzoeken in Groningen (UMC) en Brussel (VUB) blijkt dat studenten die voor het eerst op kamers gaan wonen in het eerste trimester 1 tot 2,1 kilo aankomen. 70% van de studenten komt in het eerste trimester 1 kilo aan. In de eerste drie jaar van de studie komt de gemiddelde student 3 tot 4 kilo aan. Er is een verschil tussen studenten die lid zijn van een vereniging en studenten die geen lid zijn van een vereniging.
Onderdelen 1 tot 5 van totaal 26
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...