Detox, onderhoud van de spijsvertering

Een grote beurt voor de spijsverteringsorganen; Lever, Nieren, Darmen, Longen, Huid, bloed en lymfe.

Renewlife heeft produkten ontwikkeld die in 2 fasen het lichaam stimuleren om te ontgiften. Belangrijk; er is een verschil tissen irriteren en stimuleren. Het verschil tussen een stress-reactie en ondersteuning.

Renewlife werkt in 2 fasen; In de ochtend 2 capsules die afval en toxinen vrijmaken en in de avond 2 capsules die helpen met het verwerken en afvoeren van afval en toxinen. 5 Produkten maken renewlife tot een compleet programma:

Meest gestelde vragen over water

De waarheid over Water

De 14 meest gestelde vragen over water;

Hoeveel water moet je drinken als man, vrouw of kind, kun je teveel water drinken, hoe weet je dat je dorst hebt, telt koffie/thee/frisdrank ook mee, hoeveel en wanneer moeten sporters drinken, hoe maak je water lekker, hoeveel moet je minimaal drinken in de zomer, is alcohol uitdrogend, wat doet water voor je lichaamsgewicht?

Juvo Raw Green Superfood

PERSBERICHT Juvo Nederland, Rinjo Israels

Juvo Raw Green Superfood

Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen.

Gezondheidsvoordelen van Vezels

Gezondheidsvoordelen van vezels.

De consumentenbond heeft een goed artikel over vezels geschreven in de gids van Maart 2015.

De voordelen van het consumeren van vezels worden samengevat; Bevorderen de stoelgang, er is bewijs voor een positief effect op de bloeddruk en het cholesterol-gehalte dus minder risico op hart- en vaatziekten zoals hartinfarcten en beroertes. Ook zijn er sterke bewijzen dat het risico op diabetes type 2, borst-kanker en darmkanker afneemt. Andersom is er ook bewijs; mensen met een te lage consumptie van vezels hebben een verhoogd risico op darmkanker.

Nuance in superfood

Nuance in Superfoods

Beste Linda de Mol, beste Humberto Tan,

Het bashen van superfoods in het blad Linda en tijdens RTLLN vind ik doodzonde. Eenzijdig en ongenuanceerd wordt superfood weggezet als “onnodig”, “schadelijk” en “commercieel”. Ja, er zijn in elke nieuwe ontwikkeling excessen. Te enthousiast met raw food aan de gang of de nieuwe aandoening orthorexia (uitsluitend te supergezond eten). De trend (geen hype) die wordt gevormd door Superfoods heeft in de basis een geweldige missie; Nederland gezonder laten eten.

Onderdelen 11 tot 15 van totaal 24
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...