Meest gestelde vragen over water

De waarheid over Water

De 14 meest gestelde vragen over water;

Hoeveel water moet je drinken als man, vrouw of kind, kun je teveel water drinken, hoe weet je dat je dorst hebt, telt koffie/thee/frisdrank ook mee, hoeveel en wanneer moeten sporters drinken, hoe maak je water lekker, hoeveel moet je minimaal drinken in de zomer, is alcohol uitdrogend, wat doet water voor je lichaamsgewicht?

Juvo Raw Green Superfood

PERSBERICHT Juvo Nederland, Rinjo Israels

Juvo Raw Green Superfood

Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen.

Gezondheidsvoordelen van Vezels

Gezondheidsvoordelen van vezels.

De consumentenbond heeft een goed artikel over vezels geschreven in de gids van Maart 2015.

De voordelen van het consumeren van vezels worden samengevat; Bevorderen de stoelgang, er is bewijs voor een positief effect op de bloeddruk en het cholesterol-gehalte dus minder risico op hart- en vaatziekten zoals hartinfarcten en beroertes. Ook zijn er sterke bewijzen dat het risico op diabetes type 2, borst-kanker en darmkanker afneemt. Andersom is er ook bewijs; mensen met een te lage consumptie van vezels hebben een verhoogd risico op darmkanker.

Nuance in superfood

Nuance in Superfoods

Beste Linda de Mol, beste Humberto Tan,

Het bashen van superfoods in het blad Linda en tijdens RTLLN vind ik doodzonde. Eenzijdig en ongenuanceerd wordt superfood weggezet als “onnodig”, “schadelijk” en “commercieel”. Ja, er zijn in elke nieuwe ontwikkeling excessen. Te enthousiast met raw food aan de gang of de nieuwe aandoening orthorexia (uitsluitend te supergezond eten). De trend (geen hype) die wordt gevormd door Superfoods heeft in de basis een geweldige missie; Nederland gezonder laten eten.

Eet meer whole food

Wat is whole food?

Voeding in zijn natuurlijke vorm, onbewerkt, ongeraffineerd, zonder enige vorm van bewerking of toevoeging. Whole food bevat geen toevoegingen zoals zout, extra koolhydraten of vet. Voorbeelden van whole food: ongepolijste rijst, bonen, fruit, groenten, noten, zaden, vlees en niet-gehomogeniseerde zuivel. Ook zijn er uit whole food geen grondstoffen onttrokken zoals water en vezels. Met andere woorden: whole food is voeding zoals het in de vrije natuur aan de boom hangt of uit de grond komt. Voeding waar niet mee wordt gerotzooid. Whole food is eeuwen-oud, zelfs in de bijbel wordt whole food benoemd, de voeding voor mensen bestond in principe alleen uit whole food. Hele voeding, zonder bewerkingen met schil en vlies zo geheel mogelijk.

Onderdelen 11 tot 15 van totaal 23
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...