Fast food fastfood

fastfood druke lifestyle juvo

De kinderen naar school gebracht en nog snel even naar de stad om een paar boodschappen te doen. Ik had nauwelijks tijd om de kinderen op tijd te wassen, aan te kleden en eten te geven. Zelf met een halve boterham, die de kinderen lieten liggen, in de auto gestapt en weggereden.

Ochtendstress, geen ontbijt

Deze ochtend-stress is straks weer een dagelijks terugkerende uitdaging in veel gezinnen. Ook al zet je de wekker een kwartier vroeger, het blijft jagen en stressen. Als de kinderen maar op tijd zijn.

Eenmaal thuis gekomen het huishouden doen en verder met een studie, een bezoekje of de part-time baan.   Daarna de kinderen van school halen en snel naar huis want er moet er 1 naar voetbal en de ander naar ballet. Heen en weer tussen de clubs om beiden aandacht te geven.  Om half zeven thuis, kinderen voor de TV en eten koken. Maar he, wat heb ik overdag eigenlijk gegeten? Die halve boterham, een saucijzenbroodje in de stad, een tosti op de voetbal-club….. En ik wilde eigenlijk afvallen.

Drukke lifestyle

Een drukke levensstijl kent onderweg veel uitdagingen op het gebied van voeding. Zodra je deur uit gaat wordt je bestookt met reclame over snelle happen die onderweg ook nog eens overal worden aangeboden. Het is logisch dat je dan ongemerkt slechter eet, aankomt en last hebt van beginnende kwaaltjes die zich in de loop van je leven gaan ontwikkelen tot echte aandoeningen. Overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten. De discipline om de verleidingen te weerstaan en met gezonde voeding goed voor jezelf te zorgen is voor velen een uitdaging.

Gezond en gemakkelijk eten is wel mogelijk met de biologische maaltijdvervangers van Juvo. 55 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, wieren en meer even in de blender, melk, sap en nog wat extra vers fruit erbij en in 2 minuten een gezonde maaltijd. Ook gemakkelijk voor kinderen die geen groenten lusten.