Gezonde voeding

vers gevriesdroogd

verse gevriesdroogde voeding

vers gevriesdroogd

Vers eten uit een potje? Hoe kan dat? Verse levende voeding in een potje?

Veroudering afremmen

Veroudering vertragen, het geheim van Okinawa

Doe zoals de aller-oudjes doen en blijf langer jong.
Veroudering vertragen is het verminderen van slijtage, het verminderen van schade en het in conditie houden van het hele lichaam. Het vertragen of afremmen van de veroudering is een populair onderwerp omdat er veel onderzoeken gepubliceerd worden.
Het nieuwste boek van Kris Verburgh heeft zelfs als titel “Veroudering vertragen”. Al jaren is Ted Buettner bezig met zijn onderzoek in de 5 blue zones. Deze gebieden hebben een hoog percentage aan 100-jarigen.

Macrobiotiek 2.0 Het nieuwe macrobiotische eten

Macrobiotiek 2.0 Het nieuwe macrobiotische eten.

Macrbiotiek, maar dan met de laatste inzichten op het gebied van voeding. In deze blog de overeenkomsten en verschillen met paleo-eten. Juvo Original is ontwikkeld op basis van 5 principes; Macrobiotisch eten (yin-yang-voeding) Raw biologisch whole food Hoge antoixidantwaarde van 2300 ORAC per maaltijd Lage glycemische index van 43 Alkalische voeding.

Avocado 6 maanden bewaren

Avocado's blijven lekker en gezond. In welke vorm je er ook van geniet, in een smoothie, op toast, in een taco, als ontbijt, lunch of diner, het blijft lekker.
Maar helaas blijft een rijpe avocado niet lang goed. Je kunt een gepelde avocado onder water bewaren, dat gaat een paar dagen goed. Maar de beste manier is het diepvriezen van een verse avocado.
Ja, het gaat echt. Jammer voor al die resten die je vroeger weggooide.

Er zijn 2 manieren om avocado's goed in te vriezen: 

Cel-voeding, je bent wat je eet!

Juvo Cel-voeding

Belangrijker als wat je eet is wat je lichaam er mee doet.


Goede voeding voedt je cellen. Cellen zijn de basis elementen van het leven. Je lichaam is gemaakt van meer dan 60 triljoen cellen. Van je haar, je tanden, je huid, elk orgaan is gemaakt van cellen. Om in leven te blijven moeten cellen continu materialen uitwisselen, voedingsstoffen opnemen en afval uitscheiden.

Voor een gezond lichaam zijn gezonde cellen nodig. Gezonde cellen bouwen een gezond lichaam. Om je gezondheid te verbeteren begin je aan de basis, de cellen.

Om cellen gezond te maken en te houden moeten zij goed gevoed worden met een geschikt dieet. Veel voorkomende slechte gewoonten zoals over-eten, snacken en alcohol hebben een negatieve invloed op de cellen. Om nog maar niet te spreken over de effecten van vrije radicalen.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 9
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...