vers gevriesdroogd

verse gevriesdroogde voeding

vers gevriesdroogd

Vers eten uit een potje? Hoe kan dat? Verse levende voeding in een potje?

DJ's in Glazen Huis (je) leven op Juvo

55 uur Live-radio maken voor de Serious Request aktie "Laat ze niet stikken"

In Apeldoorn staat het glazen huisje tegenover modehuis Beermann. De DJ's Chantal Zwaag en Jasper Koot gaan 55 uur radio maken. Tijdens die 55 uur mogen ze alleen vloeibaar eten. Juvo is dan een logische keuze; gezond, voedend, vullend en verzadigend.

Aktie voor Apeldoorn, eet mee met de DJ, haal 3 Juvomaaltijden bij het Glazen Huisje aan de Deventerstraat, van € 14,90 voor € 5,-   alles voor de aktie.

Stoptober stop met roken, wordt niet dik

Stoptober, stop met roken.

Ondersteun je lichaam in dit afkick-proces:
1. Zorg voor goede voeding en beheers je gewicht 2. Ondersteun het reinigingsproces in je lichaam

Studenten worden dik

Ruim 2 kilo in de eerste 3 maanden!

Uit verschillende onderzoeken in Groningen (UMC) en Brussel (VUB) blijkt dat studenten die voor het eerst op kamers gaan wonen in het eerste trimester 1 tot 2,1 kilo aankomen. 70% van de studenten komt in het eerste trimester 1 kilo aan. In de eerste drie jaar van de studie komt de gemiddelde student 3 tot 4 kilo aan. Er is een verschil tussen studenten die lid zijn van een vereniging en studenten die geen lid zijn van een vereniging.

Veroudering afremmen

Veroudering vertragen, het geheim van Okinawa

Doe zoals de aller-oudjes doen en blijf langer jong.
Veroudering vertragen is het verminderen van slijtage, het verminderen van schade en het in conditie houden van het hele lichaam. Het vertragen of afremmen van de veroudering is een populair onderwerp omdat er veel onderzoeken gepubliceerd worden.
Het nieuwste boek van Kris Verburgh heeft zelfs als titel “Veroudering vertragen”. Al jaren is Ted Buettner bezig met zijn onderzoek in de 5 blue zones. Deze gebieden hebben een hoog percentage aan 100-jarigen.
Onderdelen 1 tot 5 van totaal 23
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...