Voedingswaarden op Menu en Automaten

De Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit (FDA) heeft een nieuwe wet aangenomen die fastfood-ketens verplicht om de voedingswaarden zoals het aantal calorieën te vermelden op de menu's en posters. Ook op automaten voor snoep, voeding en frisdrank moet de voedingswaarde vermeld worden.

Maak water drinken lekker

maak water drinken lekker recepten

Vind jij het ook lastig om 1,5 liter water per dag te drinken?

Met deze recepten geef je water een extra kick, lekker en gezond. ’s Zomers lukt het meestal wel om water te drinken, als de zon schijnt is koel vers water heerlijk. In de winter heeft het lichaam ook 1,5 liter water per dag nodig! Maak water lekker met fruit, groenten en kruiden en blijf lekker doordrinken, je lichaam is je dankbaar.

Fastfood, de grote verleiding

fastfood maaltijdvervanger

Maaltijdvervanger vervangt fastfood

De kinderen naar school gebracht en nog snel even naar de stad om een paar boodschappen te doen.... snel snel en even een snelle hap tussendoor.

Een goede maaltijdvervanger

kwaliteit juvo biologische maaltijdvervanger

Goede maaltijdvervanger

In een goede maaltijdvervanger zitten voedingsvezel en alle vitaminen en mineralen die je op een dag nodig hebt, en ook voldoende eiwitten (deze belangrijke bouwstenen worden snel afgebroken zodra je veel minder eet).

Onderdelen 16 tot 20 van totaal 22
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...