Gewichtsbeheersing

Na het afvallen, je gewicht beheersen

Na het afvallen heb je je doel bereikt, een slanker, mooier en gezonder lichaam.

Helaas ben je er nog niet. Je overgewicht heeft geleid tot de aanmaak van vet-cellen. Na het afvallen zijn de cellen leeg. Maar de cellen zelf zijn nog aanwezig in je lichaam. Als je nu weer meer calorieën consumeert als dat je verbrandt zullen de cellen zich weer langzaam vullen met vet, en ben je weer snel te zwaar. Heb je een verkeerd dieet gevolgd? Dan loop je Ook het risico op het jojo-effect.

Het beheersen van je gewicht is een levenslange uitdaging.

Gezond eten, voldoende drinken, goed slapen en bewegen gaat je helpen! Check je life-style, en vervang van maandag tot vrijdag bijvoorbeeld je ontbijt door Juvo raw whole meal .

 

Soms wil je even ingrijpen, doe dan een week-kuur Juvo Raw Whole meal, de gemakkelijke manier om gezond te eten.

 

Om weer even een paar kilo kwijt te raken is Juvo Slim een prima en gezonde manier van eten die helpt bij gewichtsbeheersing. Vervang dan 2 maaltijden per dag gedurende 1-2 weken door Juvo Slim.

De basis van het behouden van een gezond gewicht is een optimale spijsvertering.

De spijsvertering bepaalt wat van je goede voeding wordt opgenomen en wat wordt uitgescheiden.

Zorg altijd voor voldoende vocht (water!), voldoende vezels (eventueel aangevuld als supplement), bewaak je darmflora (eventueel aangevuld met een supplement) en eet voldoende verse vette wilde vis (eventueel aangevuld met een sterk omega-3-supplement).

Effectieve supplementen vind je bij RenewLife. Bezoek de RenewLife-site en lees alles over vezels, omega-3 en pro biotica.

 

Sporten en gewichtsbeheersing

Tijdens het afvallen kun je met cardiotraining je conditie opbouwen, je basis metabolisme verhogen en verbranden.

Om je gewicht te behouden moet je zorgen dat je met kracht training je spiermassa op peil houdt. 


Beheers je gewicht met Juvo Original

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...