Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

James Hwang

James Hwang

De ontwikkelaar van Juvo

ONTWIKKELD DOOR JAMES HWANG, EROM GLOBAL (SEOUL, KOREA)
De samenstelling van Juvo is ontwikkeld door James Hwang MD. Ph.D.

James Hwang

James Sung Joo Hwang is breed opgeleid, zowel de klassieke medicijnen-studie, en de specialisatie tot oncoloog, als de opleiding tot Heilpraktiker in Duitsland. In Seoul staat James Hwang aan het hoofd van de Loving Care Clinic en is hij oprichter van Loving Concern International, een organisatie die bij grote rampen hulp biedt. JUVO is het Latijnse woord voor 'Hulp geven'.

DE MISSIE VAN HWANG, EROM EN JUVO IS

Geef zoveel mogelijk mensen een gezond en gelukkig leven door hen gemakkelijke gezonde voeding aan te bieden die past in elke levensstijl en bij ieders behoefte. James Hwang en Erom een bedrijf met een bijzondere missie en visie. In onderstaande video (10 minuten) een kennismaking.

Een van de beste manieren om voorbereid te zijn op de een veelbelovende toekomst, de 21-ste eeuw, is het plannen van en controle nemen over je gezondheid. Je lichaam is een reflectie van je leefstijl daarom moet je een resolute verandering doorvoeren om je lichaam gezonder te maken en voor te bereiden op veranderingen. Ik heb 3 kern-boodschappen om je voor te bereiden;

1. Het managen van je stress is goed voor je gezondheid. Om een goed gezondheid te behouden moet je je stress reduceren, zelfs uitbannen, op een gezonde manier.

2. Het vitaliseren van je lichaam speelt een cruciale rol. Regelmaat in je maaltijden, je werk en privebalans en regelmaat in je sport zijn de basis voor het vitaliseren van je lichaam. Laat je lichaam ’s morgens ontwaken met joggen en leer de natuur kennen tijdens wandelingen. Met deze leefstijl vertsterkt het lichaam zichzelf.

3. Verbeter je eet-gewoonten, maak elke dag betere keuzes. Je lichaam is wat je eet. Genieten van eten hoort ook bij gezondheid. Eet niet obsessief alleen maar gezonde voeding omdat dat moeilijk is vol te houden. Blijf flexibel, dan is gezond eten gemakkelijker vol te houden. Hoe goed de theorie ook klinkt, het heeft geen zin als je het niet in praktijk brengt. Het is Erom’s en Juvo’s missie om producten voor elke dag te ontwikkelen, die je helpen gezond te worden en te blijven, op basis onderzoek en klinische studies. Gezondheid heeft onze focus en is onze bron van geluk.

Erom biedt mooie gelegenheid om een gezond leven te ervaren. James Hwang heeft een boek geschreven genaamd Natural Raw Meal and Health, dit boek is de inspiratie en bron voor deze website.

Natuurlijke rauwe voedig en gezondheid

Verspreid het geheim, deel gezondheid! Het verhaal en de visie van james Hwang over de belangrijke rool van raw food.

                Waarden worden  makkelijk vernietigd en gezondheid -de basis van ons geluk- is de meest waardevolle bezitting die ieder van ons bezit. Echter, ondanks het belang, blijkt goed zorgen voor onze gezondheid altijd als laatste te worden gezien na alle moderne prioriteiten. Pas als we ziek zijn beginnen we ons zorgen te maken. Wat we eigenlijk zouden moeten doen is voor onze gezondheid zorgen als we nog gezond zijn.

                Als een doctor en oncoloog die meer dan 1,000 kanker patiënten behandelt per maand, ben ik zeer bewust van het belang van gezond leven, en ik voel veel voor diegenen die de kans verliezen om gezond te zijn. Ik spreek regelmatig op bijeenkomsten over het onderwerp Dieet en Oefening, Stress Management, en het Belang van Interne Behandeling, en ik realiseer mij dat gezondheid onderhouden niet makkelijk is in deze tijden.

                 Er zijn geen zekerheden als het gaat om de ziektes van vandaag. En de meest erge ziekte is nog steeds ongeneesbaar. Daarom is de beste behandeling  preventie, en de sleutel tot preventie is het verbeteren van de status van de gezondheid.

                Iedereen bekijkt en probeert verschillende theorieën en methoden, maar voor mij, de meest specatulaire resultaten zijn voortgekomen uit het rauwe voedsel dieet. Nadat ik data verzamelde van academische onderzoeken, en mij ervaringen analyseerde wilde ik mijn bevindingen delen met alle mensen. Ik ken de wonderbaarlijke resultaten van rawfod en deel dit graag met iedereen wereldwijd.

                Als je dit boek leest, maak je geen zorgen als alle wetenschap en informatie overweldigend lijkt. Lees het als eerste als een gezondheidsonderzoeker en je snel zult de kortere weg ontdekken naar een verbeterde gezondheid. Het meest belangrijke, als je je zorgen maakt om je gezondheid, hoop ik dat dit boek je een sprankje van hoop en inspiratie geeft.

INTRODUCTIE

De rauwe voedsel revolutie

                Het begon allemaal in een ziekenhuis in SeoChoDong in Zuid-Korea, in de lente van 1997.

                Omdat ik bekend ben als expert in het behandelen van immuun ziektes, heb ik veel patiënten. In 1997, heb ik meer dan 200 patiënten behandeld per maand. Tegenwoordig, zie ik er meer dan 1000 per maand. Door mijn jaren in patiënt verzorging, ontdekte ik dat veel kanker patiënten honderden, zelfs duizenden dollars per maand uitgaven aan dieetbehandelingen. Mijn ultieme doel was duidelijk: ik wilde hen helpen om het maximale resultaat eruit te halen met de minimale uitgaven hiervoor, dus ik ontwikkelde een sterke interesse in dieetbehandelingen en alternatieve behandelingsmethoden. Ik onderzocht gezonde producten van overal ter wereld, maar ik kon niet de juiste vinden.

                Mijn missie werd duidelijk in de gemeenschap en op een dag kwam een pastoor mij bezoeken in het ziekenhuis en hij vertelde mij over een Duits product. Hij vond dat dit rauwe voedsel dieet zeer effectief in het behandelen van veel aandoeningen.  Ik vertelde hem dat het mijn patiënten niet zou helpen. Hij stelde voor dat ik het zou proberen en zien wat het bracht. Ik haalde mijn schouders op, na alles, had ik niks te verliezen, maar op z’n minst, iets kennis te winnen. Ik probeerde het. Verassend genoeg bleek rauw voedsel het antwoord te zijn.

                Nu had ik altijd zeer conservatief gestaan tegenover mijn normale dieet, een lang werkende routine van wat ik had verstaan onder een degelijk voedzaam dieet. Bijvoorbeeld, zonder rijst, soep en kimchi voor ontbijt, kon ik niet goed functioneren de hele dag. Echter, na het proberen van rauw voedsel voor twee maanden, vond ik uit dat ik zonder mijn normale ontbijt ook kon functioneren. Ik onderhield een maximale psychische conditie zonder buikklachten die ik kreeg toen ik mijn routine dieet veranderde. En na vier maanden consumeren van het rauwe voedsel dieet, merkten mensen op dat mijn veelal witte haar donker leek.

                Een andere belangrijke bonus: ik vond dat rauw voedsel ook gemakkelijk was voor het reizen, wat ik veel deed. Omdat ik niet gek ben op de Westerse keuken, fast food of op vliegtuig voedsel, had ik moeilijkheden met eten wanneer ik erop uit was. Toen ik switchte naar het rauwe voedsel dieet tijdens reizen voelde ik niet langer het gevoel van hongerigheid, en mijn lichaam en geest voelde verfrissend, energiek en gezond. Daarnaast, sliep ik minder uren, maar voelde me niet moe. Ik at minder dan daarvoor, maar voelde me in het algemeen veel beter.

                Na mijn persoonlijke ervaringen met het rauwe voedsel dieet, begon ik het dieet te bestuderen in diepte. Ik begon zelfverzekerd het aan te bevelen aan kanker patiënten en was tevreden met de resultaten die volgden. Veel van deze patiënten genazen van de bijwerkingen van kanker behandelingen, zoals chemotherapie en ze rapporteerden dat ze zich minder zorgen maakten over het terug komen van kanker. Ik beviel ook de producten aan bij de genetisch zwakken en diegene die leden onder leeftijd gerelateerde ziekten. Het rauwe voedsel dieet hielp zwakke patiënten die hun eetlust verloren.

Het meest effectieve natuurlijke voedsel

In de moderne wereld waar we constant voorbereid, gekookt en gemanipuleerd voedsel consumeren, lijkt het voedsel in zijn natuurlijke en hele staat vreemd voor velen. Maar rauw voedsel biedt een overvloed aan onvervalste goedheid. En het is simpel om te begrijpen: de belangrijkste componenten van rauw voedsel  zijn kiemen, enzymen, chlorofyl, vezels, vitaminen en mineralen. Rauw voedsel bevat fytonutriënten, waaronder carotenoïden (wortelen, tomaten, broccoli en andere), isoflavonen (bonen), saponinen (ginseng), die voornamelijk zorgen dat het immuunsysteem functioneert. Omdat het meest van deze verbindingen makkelijk te vernietigen zijn door warmte, kunnen ze alleen verkregen worden door rauw voedsel. Ze zijn de reden dat rauw voedsel kan helpen bij de behandeling en bij de preventie van leeftijd gerelateerde ziekten en kanker. Er zijn veel verhalen die ik kan delen met jou gedurende mijn jaren werken met patiënten en het rauwe voedsel dieet om de gezondheid te verbeteren. Hier is er een te overwegen.

                Een vrouw in IlSan in South Korea probeerde het rauwe voedsel dieet toen ze herstelde van darmkanker chirurgie en chemotherapie. Ze at niks anders dan rauw voedsel tweemaal per dag inclusief een kleine hoeveelheid aan fruit, voor een dagelijkse hoeveelheid van tussen de 400 en 500 calorieën. Voedingsdeskundigen bevelen 2000 tot 2400 calorieën per dag voor een gemiddelde volwassene. Echter, deze vrouw onderhield haar gezondheid door het eten van maar één vijfde van de aanbevolen hoeveelheid. En hoewel ze nog ziek was, begon haar gezicht beter en gezonder eruit te zien. Verder vertelde ze me dat ze elke dag een stuk reed op haar mountain bike.

                Op basis van dit verhaal, een voorbeeld van velen, kunnen we zeggen dat rauw voedsel vijf tot zes keer meer energie produceert dan normaal eten als het rauwe voedsel dieet bestaat uit ongeveer 400 tot 500 calorieën per dag. Het is de meest effectieve manier om voedingsstoffen van de natuur te consumeren. Koken en andere culinaire methoden bederven of vernietigen de voedingsstoffen. Rauw voedsel voedingsstoffen lossen direct op in het lichaam na inname, waar ze meer efficiënt en effectief worden gebruikt. 
                Daarbovenop komt dat klinische dierenexperimenten en epidemiologisch bewijs hebben bewezen dat het eten van relatief kleine  hoeveelheden voedsel lang leven en gezondheid promoten. Als resultaat kunnen we “maximale resultaten met minimaal verbruik” verwachten. Dat is waarom de meeste van mijn kankerpatiënten rauw voedsel eten.

                Ik observeerde ook verbazingwekkende resultaten van klinische experimenten in ons ziekenhuis. Rauw voedsel was bijna 100% effectief in het behandelen van verschillende condities zoals hoge bloeddruk, vetrijke lever, diabetes mellitus (ook bekend als “type 2”), obesitas, maagontsteking, leverziekte, allergieën en hoog cholesterol geassocieerd met ongezonde eetgewoonten. Meer goed nieuws: De effectiviteit verhoogd met de periode van behandeling.

Hoe het werkt

Er is een mooie en gevoelige analoog om de krachtvolle essentie van hoe het rauwe voedsel dieet werkt in het menselijk lichaam te verklaren. Het is gelijk aan groeien, cultiveren en verzorgende gewassen (nurturing crops). En, net als specifieke gewassen of planten met verschillende groeiduur, varieert de effectiviteit van een rauw voedsel dieet van individu tot individu. 
                Nadat planten worden gezaaid, moeten we wachten totdat het zaad voedingsstoffen uit de bodem trekt en groeit. Het duurt lang voordat we resultaten zien. Dat is hetzelfde na het starten van een rauw voedsel dieet. Het rauwe voedsel creëert langzaam en gestaag de omgeving voor behandeling, sneller dan het direct behandelen van de ziekte, en dus zijn we gefocust op de wortels van het probleem.
                Metaforisch gesproken, levert rauw voedsel een voedingstofrijke bodem zodat behandelingen geworteld worden. Het rauwe voedsel dieet is het ultieme natuurlijke dieet dat de effectiviteit van levende voeding, minimale diëten en multi-voeding combineert.

Het beste dieet voor kankerpatiënten

Terwijl ik meer dan 1000 kankerpatiënten behandelde elke maand, ontwikkelde ik een ijverige wens om meer te leren over kankerpreventie. Ik ontdekte dat rauw voedsel terugkeer van kanker beter voorkomt dan de meeste behandelingen. En als het terugkeer kan voorkomen, redeneerde ik, dan kan het helpen kanker te voorkomen in de eerste plaats.

                Rauw voedsel versterkt je immuunsysteem en het kapselt geen substanties in die de groei van kankercellen stimuleren. Omdat rauw voedsel bijdraagt aan lichaamsnormalisatie (ook bekend als homeostase) met minimale componenten, kan het het lichaam ook toestaan om onnoodzakelijke en schadelijke verbindingen helpen te elimineren. Verder imponeert het geen belasting op je lever, spijsvertering of immuunsysteem, het maakt hem vrij om de meeste van hun energie te gebruiken om tegen de kanker te vechten. Rauw voedsel staat kankerpatiënten toe om hun hoge kwaliteit voedselwaarde in te nemen wanneer zij eetlust verliezen of zwak voelen van antikanker medicijnen, operatie en chemotherapie.

Negen voordelen

Hierna volgen negen voordelen van het eten van rauw voedsel. Natuurlijk zijn deze voordelen niet voor iedereen op dezelfde manier van toepassing. De effectiviteit verschilt bijvoorbeeld tussen een patient die een hoge bloeddruk heeft door stress en een andere patient die een hoge bloeddruk van obesitas heeft.  In het eerste geval moet stress worden behandeld met extra consultatie. Gebruik altijd rauw voedsel volgens jouw dokters voorschrijving.

Algemene gezondheid – Rauw voedsel voorkomt leeftijdsgerelateerde ziektes, chronische moeheid, en de conditie van “half-gezond” (je hebt geen ziekte, maar voelt je ziek). Door regelmatig rauw voedsel te eten, kun je een optimale algemene conditie bereiken en handhaven en de kwaliteit van je leven zal verbeteren.

Preventie – Ik heb geen single verslag van iemand gehoord met het rauwe voedsel dieet die een patiënt werd. Ik geloof volledig dat er geen betere preventie is dan het eten van een rauw voedsel dieet.  Ik heb ook gevonden dat dit ook het beste dieet voor patienten is.

Conditionele ondersteuning – Na slechts drie maanden op het dieet, kan rauw voedsel helpen om het lichaam in geval van chronische ziektes zoals diabetes, allergische rhinitis, hoge bloeddruk, hyperlipidemia, maag-darm probleem, hepatitis en vetrijke lever te ondersteunen.

Gewichtsverlies en management – Als je twee keer per dag rauw voedsel eet, kun je over het algemeen ongeveer 10 pond verliezen in twee tot drie maanden en 20 pond in vijf tot zes maanden (resultaten variëren). Na de tijd kun je rauw voedsel één keer per dag eten en je lichaamsvorm en gewicht handhaven.

Schoonheid – Een rauw voedsel dieet zal leiden tot betere huidskleur en een meer aantrekkelijk figuur.

Maaltijdvervanging – Rauw voedsel is de beste maaltijdvervanger voor werkende mensen en studenten die vaak ontbijt skippen. Je voelt je niet hongerig ’s morgens en bent mentaal meer alert dan voor je het dieet startte.

Groei – Het is het beste voedsel voor jongeren, vooral degene die vaak ziek zijn. Het versterkt het immuunsysteem en maakt jonge lichamen groter, steviger en gezonder.

Senior gezondheid – Rauw voedsel helpt .... te voorkomen en handhaaft gezonde krachten omdat het energie en algemene welzijn verbeterd. Het helpt ook om zicht te verbeteren en bevorderd de groei van jeugdig-lijkend haar.

Cognitieve functie – Rauw voedsel helpt het werk van studenten, onderzoekers en degene in creatieve velden te verbeteren, omdat het de breinstructuur en functie voedt, wat leidt tot verbeterde cognitieve vaardigheden.

 

                JA, JE KUNT HET!

 

Moderne leven voor een variatie aan mensen is vol met talloze verantwoordelijkheden die multi-tasking en haast van de ene activiteit tot de andere noodzakelijk maken. Het is normaal in zulke leefstijlen om voortvluchtig te eten, aan het bureau, tijdens het uitvoeren van taken. Dit vermindert de kwaliteit van voedselinput naar het lichaam, dat constant wordt gevraagd om te presteren, dramatisch. Ik heb hieronder verschillende voordelen voor verschillende typen mensen die makkelijk rauw voedsel over kunnen nemen in hun dagelijkse activiteiten vermeld – en de voordelen plukken van gloeiende gezondheid en welzijn.

 

Werkende mensen

·         Alternatief voedsel: Als je ontbijt regelmatig skipt, eet rauw voedsel als ontbijt.

·         Conditionerend voedsel: Handhaaf je fysieke conditie met het rauwe voedsel dieet, dat het gebruik van energie maximaliseert.

·         Stress relief: Het rauwe voedsel dieet geneest 100% van voedingstoffen die vernielt worden door de stress.

 

Drukke moeders

·         Gezonde attitude: Moeders moeten gezond zijn zodat hun families ook gezond zijn.

·         Preventie van Obesitas: Excessief gewicht veroorzaakt veel ziektes en moeheid.

·         Preventie van Osteoporosis: Voorbereiding voor gezonde seniorjaren.

·         Beste investering voor je kinderen: Rauw voedsel promoot groei en gezonde ontwikkeling. Het is vooral goed voor kinderen die te veel fastfood, junk food en vlees eten.

·         Besparing: Rauw voedsel bespaart geld op de lange duur omdat je niet zo vaak medische zorg nodig hebt. Organisch rauw voedsel kan minder kosten dan bevroren of verpakt voedsel. En, het is een investering in goede gezondheid.

 

Studenten

·         Betere cijfers: Gezonde lichamen betekenen gezonde geesten/breinen.

·         Een kritische start: Studenten zullen nooit ontbijt skippen

·         Breinkracht: Verlaagt de hoeveelheid conventioneel voedsel en verhoogd rauw voedsel in iedere maaltijd, en je zult ultieme breinkracht en mentale handigheid ervaren.

·         Beste middernachtsnack: Een rauwe middernachtsnack verheldert je hoofd, en je zult verfrissend waken de volgende ochtend.

 

Senioren

·         Brein en geheugen ondersteuning: Helpt Alzheimer’s ziekte te voorkomen door meerdere voedingstoffen aan het brein te leveren.

·         Gezamenlijke ondersteuning: Rauw voedsel verlaagd arthritis pijn significant

 

Fitness en schoonheids toegewijden

·         Dieet op de lange termijn: Je zal erin slagen als je patient blijft. Plan een zes maanden durend rauw voedsel dieet.

·         Dieet zonder stress: Wees niet gestrest over het verliezen van gewicht. Eet gewoon rauw voedsel. Beeld je de schoonheid in die het rauwe voedsel je geeft.

·         Compleet voedsel: Rauw voedsel kan je helpen gewicht te verliezen, terwijl het je complete voedingstoffen levert.

·         Gezond voedsel: Wanneer je gezonder bent, verlies je natuurlijk gewicht.

 

Professionals

·         Conditie = Prestatie: Je zult een top fysieke conditie handhaven door het rauwe voedsel dieet. Het is beter om een uur in topconditie te werken dan acht uur op weinig energie.

·         Idee voedsel: Gezonde breinen leveren meer en betere ideeen. Je zult verhoogde creativiteit, artistieke vaardigheden, kunst en snelheid ervaren.

 

Patienten

·         Behandeling: Als eerder genoemd is rauw voedsel geen medicijn, maar het kan medicijnen effectiever maken.

·         Indirect effect: Deze dieetbehandeling bouwt een gezonde omgeving. De indirecte methode normaliseert en herstelt gezonde lichaamsfuncties

·         Direct effect: Phytonutrients bieden maximale natuurlijke behandeling van lichamelijke aandoeningen.

 

Als een dokter die rauw voedsel voorschrijft en het persoonlijk een lange tijd gebruikt heeft, beveel ik dit sterk aan iedereen aan. Rauw voedsel zal de kwaliteit en kwantiteit van leven verhogen. Ik neem het minstens één keer per dag. Ik ontdekte ook dat het eten van rauw voedsel in de nacht mij veel alerter maakte de volgende morgen, en het verzekert dat ik regelmatig naar de wc kan.

                Het is niet altijd makkelijk om elke avond diner te hebben thuis, en het idee van het eten van rauw voedsel met je familie kan vreemd lijken. Echter, ik geloof dat rauw voedsel ons ook mentaal helpt omdat het natuur naar de tafel brengt. Als je je echt hongerig voelt, is het oké om een beetje regelmatig voedsel te eten. Je hoeft niet streng te zijn als het stress bij je veroorzaakt.

                Ik ben trots en blij om deze kennis met jou te delen. Ik hoop dat je geïnspireerd bent om te genieten van de gezonde voordelen van het overnemen van een rauw voedsel dieet als deel van je algemene gezondheid en opgewekte leefstijl.

James Hwang, Seoul Korea.