Ontwikkeld door James Hwang, Erom Global (Seoul, Korea)

De samenstelling van Juvo is ontwikkeld door James Hwang MD. Ph.D.

James Sung Joo Hwang is breed opgeleid, zowel de klassieke medicijnen-studie, en de specialisatie tot oncoloog, als de opleiding tot Heilpraktiker in Duitsland.

In Seoul staat James Hwang aan het hoofd van de Loving Care Clinic en is hij oprichter van Loving Concern International, een organisatie die bij grote rampen hulp biedt.

JUVO is het Latijnse woord voor 'Hulp geven'.

De missie van Hwang, Erom en Juvo is

Geef zoveel mogelijk mensen een gezond en gelukkig leven door hen gemakkelijke gezonde voeding aan te bieden die past in elke levensstijl en bij ieders behoefte.

James Hwang:


James Hwang en Erom een bedrij met een bijzondere missie en visie. In deze video (10 minuten) een kennismaking.


Een van de beste manieren om voorbereid te zijn op de een veelbelovende toekomst, de 21-ste eeuw, is het plannen van en controle nemen over je gezondheid. Je lichaam is een reflectie van je leefstijl daarom moet je een resolute verandering doorvoeren om je lichaam gezonder te maken en voor te bereiden op veranderingen. Ik heb 3 kern-boodschappen om je voor te bereiden;

1. Het managen van je stress is goed voor je gezondheid.

Om een goed gezondheid te behouden moet je je stress reduceren, zelfs uitbannen, op een gezonde manier.

2. Het vitaliseren van je lichaam speelt een cruciale rol.

Regelmaat in je maaltijden, je werk en privebalans en regelmaat in je sport zijn de basis voor het vitaliseren van je lichaam. Laat je lichaam ’s morgens ontwaken met joggen en leer de natuur kennen tijdens wandelingen. Met deze leefstijl vertsterkt het lichaam zichzelf.

3. Verbeter je eet-gewoonten, maak elke dag betere keuzes.

Je lichaam is wat je eet. Genieten van eten hoort ook bij gezondheid. Eet niet obsessief alleen maar gezonde voeding omdat dat moeilijk is vol te houden. Blijf flexibel, dan is gezond eten gemakkelijker vol te houden. Hoe goed de theorie ook klinkt, het heeft geen zin als je het niet in praktijk brengt. Het is Erom’s en Juvo’s missie om producten voor elke dag te ontwikkelen, die je helpen gezond te worden en te blijven, op basis onderzoek en klinische studies. Gezondheid heeft onze focus en is onze bron van geluk. Erom biedt mooie gelegenheid om een gezond leven te ervaren.

James Hwang heeft een boek geschreven genaamd Natural Raw Meal and Health, dit boek is de inspiratie en bron voor deze website.

 

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...