Shaker Juvo raw whole food
Meer foto's

Juvo Shaker

Beschikbaarheid: In voorraad

Juvo raw food shaker


Vaatwas-machine bestendige kunststof beker met houder voor JUVO-poeder, deksel met drink-tuit en meng-rooster.


Handig voor onderweg. BPA-vrij, bevat geen weekmakers


€ 12,95
+ Aan verlanglijst toevoegen

Juvo schudbeker om rawfood te shaken

Vaatwas-machine bestendige kunststof beker met houder voor JUVO-poeder, deksel met drink-tuit en meng-rooster. Handig voor onderweg.
BPA-vrij, bevat geen weekmakers.

Poeder in onderste compartiment bewaren, voor consumptie poeder aan vloeistof toevoegen, schudden ( deksel goed sluiten!) en binnen 40 minuten opdrinken.

Waarom is het belangrijk om raw food droog te bewaren?

De shaker heeft een apart compartiment onderop om de peoder droog te bewaren. In de beker neem je vloeistof mee. Bijvoorbeeld, sap, zuivel, zuivelvervangers of een combinatie. 's Zomers ene hand ijsblokjes erbij houdt het lekker koel.

Juvo is raw food, dit betekent dat tijdens het hele producktie proces de ingrediënten niet verhit zijn. Direct na het oogsten worden de plantaardige ingrediënten gevriesdroogd. Op die manier blijven de vitaminen en vooral de ENZYMEN behouden.

Actieve enzymen in Juvo

Als de enzymen in aanraking komen met vloeistof (vocht) dan worden zij weer actief en beginnen zij de ingrediënten te verteren. Dat is super, alleen moet dat in de dunne darm gebeuren. Nadat je Juvo aanmaakt, dus het poeder met vloeistof mengt, begint het verteringsproces van de enzymen. De juvo maaltjidshake moet je daarom binnen 40 minuten na bereiding consumeren.

De Juvo shaker maakt het je gemakkelijk om de poeder en de vloeistof gescheiden mee te nemen, naar je werk, in de file, de sportschool of de trein. De kunststof beker bevat geen weekmakers! BPA-vrij.

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Schrijf je eigen recensie

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...