Lichaam ontzuren met Juvo

Juvo raw food is alkalische voeding die helpt het lichaam ontzuren.

Verzuring van het lichaam is het opstapelen van zuren in het bindweefsel. De oorzaken van verzuring zijn; stress, veroudering, te weinig bewegen en een te zuur dieet. Maar ook milieuvervuiling, roken, medicijngebruik en straling beïnvloeden het zuren base evenwicht. Verzuring van het lichaam kan leiden tot verschillende kwalen en aandoeningen.

  • Corrigeer een verzurende maaltijd met supplementen, thee of superfods
  • Eet alkalische voeding, raw whole foods (groen en onbewerkt) of vervang 1 maaltijd door Juvo
  • Reinig het lichaam en verwijder zuren met een alkalisch dieet.

Wat is lichaam ontzuren

Het zuur base evenwicht in het lichaam is belangrijk voor de gezondheid. Een goede zuurgraad of ph-waarde wordt door het lichaam in stand gehouden door de zuren en basen in evenwicht te houden. Het lichaam ontzuren kan door gezonder eten, het gebruik van zelfzorgmiddelen en door het toevoegen van meer ontzurende producten aan het dieet. Als het lichaam te zuur is moet er meer alkalische voeding gegeten worden.

Een alkalisch dieet is gezonde voeding die ook bijdraagt aan het afslanken.

De verzuring van het lichaam wordt verergert door teveel vet, suiker en vlees (verzurend) en te weinig groenten en fruit (alkaliserend).

Lichaam ontzuren met Superfoods

Er zijn verschillende superfoods die zeer alkalisch zijn en daarmee helpen het zuren basen evenwicht te herstellen. Spirulina, Chlorella, Tarewegras en Gerstegras zijn hier goede voorbeelden van.

Alkalisch Juvo versterken met ontzurende superfoods

Juvo raw food is gemaakt van groenten, fruit, wieren, paddenstoelen en meer, een volledige verzadigende maaltijdshake. Door alkaliserend superfood toe te voegen wordt het zuren basen evewicht herstelt. Juvo raw whole meal ORIGINAL kan aangevuld worden met 6 gram Spirulina, Chlorelle, Tarwegras of Gerstegras.

Ontzurings kuur om uw lichaam te ontzuren

Het lichaam ontzuren met alkalische voeding (het tegenovergestelde van verzurende voeding) kan door gedurende 2-3 weken 1 -2 maaltijden te vervangen door Juvo raw whole meal met een alkalisch superfood naar keuze. Om de werking te verbeteren kunnen er hooggedoseerde probiotica worden gebruikt.

Behoud het gezonde zuren base evenwicht

Regelmatig gebruik van Juvo (4 – 5 maaltijden per week) helpt bij het behouden van een goede pH-waarde in het lichaam.

Belangrijke tips om uw zuurgraad na de ontzuringskuur te behouden

Drink 2 liter water per dag, slaap voldoende, beweeg minimaal 30 minuten en eet zoveel mogelijk plantaardig, verse, kleurrijke en onbewerkte groenten en fruit.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...