Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Over ons

Over ons

OVER ONS GOJUVO

JUVO IN 2011
In 2011 kwamen wij in contact met het bedrijf Erom uit Seoul Zuid-Korea. Sinds het einde van de jaren negentig is Erom erg succesvol met hun raw food maaltijd Juvo.

JUVO IN ZUID-KOREA

In Korea heet het Saengshik, in het Koreaans “raw whole food”. (De studies die gedaan zijn met Juvo zijn in verschillende landen uitgevoerd onder de naam Saengshik.) James Hwang ontwikkelde Juvo voor de mensen in zijn klinieken. Hwang’s missie is het wereldwijd helpen van mensen met een uitgebalanceerd milieu-vriendelijk dieet, de volle vitaliteit van Moeder natuur. Juvo is gevriesdroogd en bevat dus geen water, hierdoor wordt het milieu minder belast met het vervoer van voeding omdat het lichter en kleiner is.

Juvo in Italië, belgië en Europa

Nem contact met ons op voor verkoopo van juvo in andere EU-landen.

JUVO GEPRODUCEERD IN DE USA

In Korea werd Juvo snel een succes. Omdat er in de USA meer dan 1 miljoen Koreanen wonen besloot James Hwang om in de USA te produceren en, om Saengshik een westerse naam te geven; Juvo, een latijns woord dat “om te helpen” betekent. In de USA kon ook eindelijk 100% biologisch geproduceerd worden. Juvo is daar USDA Organic en is NON-GMO (In Nederland noemen wij dit GGO, Geen genetisch gemodificeerde bestanddelen).

In Nederland is Juvo biologisch gecertificeerd tot 2021. Vanaf dag 1 gebruiken wij zelf Juvo. Niet allen de kilo’s verdwenen, ook ons humeur werd beter. Ja, omdat wij onderdeel waren van een succes maar vooral omdat goede voeding invloed heeft op je gevoel. Je voelt wat je eet. In 2023 is de juvo produktie voor de EU verplaatst naar de nutrins-factory in Apeldoorn.

JUVO OP TV IN 2013
In 2013 gingen wij voor het eerst bij RTL-4 op TV met deelnames aan het programma Life is Beautiful en vanaf toen ging het hard. In 2016 verkochten wij de miljoenste Juvo maaltijd in Nederland. Bij de start was er Juvo Original, Juvo Slim en Juvo Superfood. In 2013 kwam daar een nieuwe maaltijd-shake bij; de Juvo raw green protein. Een eiwit-maaltijd die voornamelijk energie en bouwstoffen levert met eiwitten (proteïnen).

JUVO HELPT

Dr. Hwang's bedrijf EROM Inc. ondersteunt in de derde wereld het oprichten van medical care centers. Er wordt 10% van de winst aan dit project gegeven. Inmiddels heeft LCI ruim 1500 professionals en vrijwilligers projecten uit laten voeren in o.a. India, Nepal, Madagaskar, Mozambique, China, Afghanistan, Vietnam, Kenia, Ethiopië en de Filippijnen. In 2020 wil Erom tweeduizendtwintig klinieken ondersteund hebben.

JUVO 2020

In dit jaar zijn wij gestopt met het bio-certificaat. De wetgeving in de EU en de USA loopt steeds verder uit een. Helaas. Juvo is wel organic, niet bio en nog steeds vegan.

JUVO 2023

Productie van Juvo in Apeldoorn. WIj hebben een fabriek gebouwd en maken nu zelf Juvo in Nederland.

Met uw dagelijkse gebruik van Juvo helpt u ons. Rimali BV is distributeur voor Juvo in Nederland en België en agent voor Europa.

WIE IS JUVO

Meer over ons op de pagina Wie is Juvo.

de visie van james hwang