Persoonlijk consult van Rinjo
Meer foto's

Persoonlijk consult van Rinjo

Beschikbaarheid: In voorraad

Persoonlijk consult van Rinjo - intermittent fasting coach

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 34,95

+ Aan verlanglijst toevoegen

Intermittent fasting & voedingscoach Apeldoorn

Op afspraak bel ik u en kunt u al uw vragen stellen. Wilt u afvallen dan is een bezoek aan ons het beste. 

Voor een half uur advies reken ik een prijs van € 39,95 inclusief BTW. Ik doe echter maar 4 consulten per week.
Het is mijn doel om u te helpen, meestal kan ik al uw vragen direct beantwoorden, soms heb ik meer tijd nodig en ontvangt u binnen 1-2 dagen per email een antwoord, een aanpak of nadere adviezen. Ook komt het voor dat ik mensen doorverwijs naar gespecialiseerde coaches.

Mijn specialisme is afvallen, voeding en spijsvertering.

Ik werk met een problem-solving methode. Divergeren en convergeren, probleem-gericht en oplossingsgericht. Een beproefde aanpak waarbij wij samen formuleren wat de oorzaak van jouw overgewicht is, wat jouw relatie met voeding is en vervolgens kijken wij samen naar de voorwaarden die nodig zijn om een oplossing te laten werken. Pas dan maken we een plan van aanpak, een oplossing die past bij de oorzaak, die past bij jou.

Voor oplossingen werken wij met kennis uit de nieuwste onderzoeken. Dagelijks volgen wij de wetenschap (voeding en gezondheid) en optimaliseren wij onze kennis en werkwijze.

Wilt u langskomen op de Laan van de Leeuw in Apeldoorn? U bent van harte welkom, bel 055-3672000 en maak een afspraak.
Of bel ons voor een coach bij u in de buurt.

Een afspraak duurt meestal 1 tot 1,5 uur. Het tarief voor dit consult bedraagt € 60,-  Twijfelt u nog? Bel en maak een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken.

Zelf ben ik van 108 kilo naar 70 kilo afgevallen. Ik deel graag mijn kennis en de methode die ik heb gebruikt. Nu al meer weten? Bezoek de website van RESET36.

Afvallen met Intermittent fasting

Ja dat lukt altijd, maar op basis van een persoonlijke intake. Als de oorzaak niet bekend is, zal de oplossing niet werken. Deze kosten worden niet vergoed door de verzekeraars; Maar bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug. Lees hier meer over onze afslank methode.

Meer weten over Rinjo? Op linkedin treft u meer informatie over mij of kijk bij "over ons"

Rinjo is o.a.

Alles weten over probiotica? Wij organiseren ook lezingen en seminars.

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde

Schrijf je eigen recensie

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...