Wie is Rimali BV

Rimali BV is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bijzondere effectieve pure producten om gezond te worden, te blijven, om er goed uit te zien, om af te vallen en gewicht te beheersen.

De directie bestaat uit Rinjo Israels en Yvonne Israels-Feldbrugge.

Rimali BV is de exclusieve importeur  en distributeur van bijzondere merken voor o.a. Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Engeland (UK). De familie Israels uit Apeldoorn werkt met zijn allen vol passie aan het bouwen van een mooi bedrijf met mooie zuivere producten. Sinds begin 2014 zijn wij agent voor Juvo voor Europa. In 2017 en 2018 zijn wij gestart met probiotica van ProVen en liposomale supplementen van ActiNovo, en met speciale mondverzorging voor diabetici genaamd AnOxident balance, die goed samen gaan met Juvo.

 

Handelsnamen van Rimali BV; Juvo Nederland, Juvo Europe, Juvo België, GezondMooiSlank.nl

Kenmerkend voor onze merken is dat onze gezondheidsproducten en verzorgingsproducten zo puur mogelijk zijn en uitblinken in effectiviteit en werkzaamheid: puur en effectief.

Rimali BV zoekt over de hele wereld naar innovatieve merken en werkt samen met internationale en Nederlandse uitvinders, ontwikkelaars en producenten.

Ontmoet ons op beurzen zoals Internationaal Therapeut, de 50PlusBeurs en de Nationale Gezondheidsbeurs, of bel voor een afspraak 055-3672000, u bent welkom.

Laan van de leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn.

 

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...