Juvo raw biologisch superfood voedingssupplement
Meer foto's

Juvo raw biologisch superfood voedingssupplement

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Maak je eigen smoothie breder, sterker en completer; voeg deze Raw Superfoods toe aan je eigen-gemaakte smoothie.


TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD

€ 52,95
+ Aan verlanglijst toevoegen

Juvo Superfood; Hele granen, kiemgroenten, paddenstoelen, fruit, bessen.

Juvo raw superfood, smoothiebooster en maaltijdvervanger, Biologische selectie van de krachtigste rawfoods. 48 hele (glutenvrije) granen, gevriesdroogde grassappen, kiemgroenten, super-fruit en vijf paddenstoelen.

Glutenvrij, bevat GEEN suiker, caseïne, lactose, soya, gist, wei, ei of melk! Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Non GMO!

NIEUW NU 400 gram, dus 40 gram gratis extra. 66 porties smoothie-booster (dag-suppletie) of ruim 9 complete superfood maaltijden.

Granen; bruine rijst, quinoa, amaranth, gierst, hennep proteï;nen. Levende grassappen: haver, gerst, tarwe, kamut. Kiemgroenten: alfalfa, broccoli, mosterd, gerst, tarwe, boekweit. Gevriesdroogde groenten: prei, peterselie, rode biet, boerenkool, peen, spinazie, tomaat, spirulina, brandnetel. Gevriesdroogd fruit: acerola, aardbeien, citroen, ananas, appel, banaan, mango, bessen-mix. Paddenstoelen: agaricus, cordyceps, maitake, shitake en reishi.

De ingrediënten zijn biologisch, raw en whole food, gevriesdroogd met behoud van alle voedingsstoffen, kleur en smaak. Juvo bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen en is vrij van gluten.

Juvo Raw Green Superfood

Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen. 9 volledige maaltijden of 66 smoothie-boosts (doseringen)

Voor onderweg of buiten de deur gebruikt u een Juvo meng-beker.

juvo superfood gezondmooislank

Complete Superfoods

Juvo is een complete compositie van de beste superfoods die moeder aarde ons biedt; gevriesdroogde grassappen, hele glutenvrije granen, gevriesdroogde groente-kiemen, gevriesdroogde super-groenten en super-fruits en een synergetisch complex van medicinale paddenstoelen. Juvo Superfood bevat nu geen 360 gram maar 400 gram (66 porties), voor dezelfde prijs!  

Juvo Superfood is ontwikkeld door oncoloog James Hwang die zocht naar de beste suppletie voor zijn mensen. Hij heeft onderzocht wat de natuur biedt om curatief een rol te spelen en om preventief de weerstand en immuniteit te ondersteunen. De samenstelling is een synergie van energie en nutriënten.

Vers gevriesdroogd = Verser dan supermarkt of groentenboer

Juvo is gevriesdroogd raw whole food. Vriesdrogen is het beste proces om biologische groenten, fruit en kiemen te bewaren. Direct na het oogsten worden de superfoods diepgevroren. Daarna worden ze geflash-vriesdroogd. Een snelle manier om al het water te onttrekken en alle voedingsstoffen te behouden. Met vriesdrogen blijven ook de enzymen leven, daarom moet Juvo altijd binnen 40 minuten na bereiding worden geconsumeerd.

Raw whole food is “hele voeding”, dus geen delen, extracten of aftreksels maar zo compleet mogelijk groenten, fruit, kiemen en zaden; in de vorm zoals ze in de natuur voorkomen vol met vitaminen, mineralen, enzymen, macro-nutriënten en phyto-nutriënten. Antioxidanten zijn vaak het effectiefst wanneer er een evenwichtige afwisseling is bij de inname van fruit en groenten. Veel phytonutriënten hebben de eigenschap dat zij de werking van vitaminen en mineralen verbeteren en versterken.

Whole food betekent dat de voeding onbewerkt en zo geheel mogelijk wordt geconsumeerd. Dus een vrucht met schil of vlies, groenten met blad en stengel, zaden en rijst met vlies en kiem.

In de natuur is alles in evenwicht. Een “geheel” product bevat alles om het product op te nemen en goed te verteren. Als voorbeeld: van appelsap worden mensen dik, van hele appels (met schil) kom je niet aan en sommigen vallen er zelfs van af (groene Granny Smith’s bijvoorbeeld).

“Whole” bevat alle hulpstoffen (matrix) die nodig zijn voor goede opname en werking van de vitaminen, mineralen en phytonutriënten.

Phytonutriënten zijn de stoffen die een plant maakt om zichzelf te beschermen. Van de tienduizenden stoffen is nog maar een beperkt deel bekend. Voor de mens hebben phytonutriënten ook een beschermende werking.

 

Ingrediënten Juvo Raw Green Superfood

NIEUW: Nu met Goji-bessen, Acai-bessen en Maqui-bessen!

Levende gevriesdroogde grassappen: Gerst-grassap, Kamut-grassap, Haver-grassap, Tarwe-grassap.

Na het oogsten van de grassen, de grassen worden gemaaid en de zaden worden verwijderd, worden de groene scheuten geperst en vervolgens gevriesdroogd.

Actieve gevriesdroogde kiemen: Alfalfa, Broccoli, Mosterd, Gerst, Tarwe.

Gevriesdroogde hele groenten: Prei, Peterselie, Rode biet, Boerenkool, Peen, Spinazie, Tomaat, Spirulina, Brandnetel.

Gevriesdroogd fruit: Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Blawe druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Frambood, Braam, Aardbei, Citroen, Ananas, Appel, Banaan, Mango.

Paddenstoelen: Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi, Shiitake.

Overige raw whole food: Bruine rijst-kiem proteïnen, Quinoa, Amarant, Gierst, Hennep-proteïnen.

Actieve paddenstoelen

Juvo Raw Green Superfood bevat een mengsel van 5 actieve paddenstoelen. Deze combinatie is ontwikkeld om het lichaam, de weerstand en het immuunsysteem in optimale conditie te houden. Wereldwijd is de belangstelling voor de goede eigenschappen sterk groeiende, wetenschappers publiceren met regelmaat nieuwe kennis en resultaten. In combinatie met superfoods en whole foods maken de actieve paddenstoelen Juvo Superfood tot een krachtige en brede aanvulling van elk dieet.

Meer informatie over Superfoods?

Bel ons op 055-3672000 Of bezoek de Juvo website.
B
ekijk ook de Juvo maaltijdvervanger.

samenstelling Juvo superfood

 

Klantbeoordelingen

  • Josee Biophotonen Therapeut
    Juvo Raw Superfood test goed en bevalt prima 6 september 2013

    (Overgenomen van oude site. Geplaatst 18-09-2012)
    Als Biophotonen Therapeut test ik eerst alles wat ik wil gebruiken aan nieuwe voedingsmiddelen. Raw food test goed, smaakt ietwat zoet en mijn advies is vooral rustig opbouwen. Ik was erg enthousiast door de omschrijving en gebruikte meer dan de aanbevolen hoeveelheid per dag, ook om te testen wat dat doet. Nogal wat gasvorming was het resultaat! Inmiddels gebruik ik elke dag 1 schepje in de ochtend, toegevoegd aan mijn Budwig papje (anti kanker ontbijt). Ik voel me steeds beter en mijn pH wordt ook langzaam gezonder.
    Een aanrader om op deze wijze alle gezonde en noodzakelijke vitaminen, mineralen en proteïnen binnen te krijgen.

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Schrijf je eigen recensie

File downloads

Omschrijving
Nederlandse vertaling van het etiket Juvo Raw Green Superfood
Omschrijving
Juvo brochure met alle informatie over gebruik, werking en samenstelling. Toelichting op rawfood, wholefood, de kwaliteit en de ontwikkelaar van Juvo, de Koreaanse oncoloog James Hwang.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...