Zaden

Rijst is een graanvrucht uit de grasfamilie. Toch heeft rijst veel kenmerken van zaad. Rijst wordt helaas vaak gepeld gegeten wat de voedingswaarden enorm verlaagd. Het slijpen of polijsten van rijst maakt van deze whole food een snelle witte koolhydraat. Het verschil in voedingswaarde tussen geslepen witte rijst en hele bruine rijst is factor 19!

Rijst bruin

Naam: Oryza sativa L., gemalen ongekookte hele rijst.

Voedingswaarden: vezels, proteïnen

Werking: pre-biotisch effect, het is voeding voor pro-biotica.

Bruine rijst proteïnen

Naam: Oryza sative L.

Proteïnen uit verschillende plantaardige bronnen leveren alle aminozuren die nodig zijn. Proteïnen uit bruine rijst worden gewonnen door enzymen de proteïnen uit de bruine rijst te laten winnen, een gepatenteerd koud natuurlijk proces.

Bruine rijst proteïnen zijn vergelijkbaar met wei-proteïnen. Bruine rijst is plantaardig en geen zuivel-product.

Voedingswaarden: proteïnen.

Vlaszaad/Lijnzaad

Naam: Lijnzaad is het zaad van de vlasplant.

Voedingswaarden: proteïnen, vezels en plantaardige omega-3.

Gebruik: o.a. als supplement voor omega-3.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...