Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Betaalinfo

multisafepay

Wij werken met een payment-provider, een organisatie die verschillende manieren van betalen aanbiedt. MultiSafepay is al ruim 14 jaar dé ideale partner in online betalen voor webshops. En Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Als specialist in online betalen biedt MultiSafepay betaaloplossingen op maat voor iedere webshop. 


Nieuw betaal met Afterpay

Voor klanten die een account aanmaken is er de mogelijkheid om met Afterpay te betalen. Dus, als u als gast bent is deze betaalwjize niet beschikbaar.

logo afterpay betalen bij gezondmooislank

In onze webshop bestelt u en betaalt u met een betaalmanier naar keuze zoals bijvoorbeeld IDeal. Na ontvangst van u bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Bestellingen en betalingen die voor 16:00 uur binnen zijn worden dezelfde werkdag verzonden.


iDeal - Nederland

U kunt bij ons uiteraard uw order afrekenen per iDeal. IDeal maakt gebruik van uw eigen internet bankier omgeving, ideal is dan ook de meest ondersteunde betaalmethode van Nederland.

U plaatst een bestelling en bij het afrekenen kunt u aangeven per iDeal te willen betalen. Vervolgens selecteert u uw eigen bank waar de betaalopdracht voltooid kan worden. U dient de stappen te volgen die worden aangegeven, en u heeft waarschijnlijk een paslezer of uw tan codes nodig.


afrekenen

iDeal is vertrouwd, veilig en (natuurlijk ook zeer belangrijk) net zo gemakkelijk als uw eigen internet bankieren. Orders met iDeal worden gelijk gevalideerd, waardoor uw bestelling de volgende dag bij u aankomt.Mr. Cash - Belgie

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

mister cashGiropay - Duitsland

Giropay heeft in Duitsland 17 miljoen gebruikers. Dat is circa 75% van de Duitse markt. Daarmee is Giropay de meest gebruikte betaalkaart in Duitsland. Giropay is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Duitse klanten betalen met Giropay met een veilig en vertrouwd gevoel.

giropaySofort banking

Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk

Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met het aanbieden van SofortBanking (voorheen DIRECTebanking) biedt u klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

sofort bankingPay Pal en credit cards - wereldwijd

Op onze webshop kunt u ook betalen via Pay-Pal en credit cards.

Meer informatie hierover vind u op www.paypal.com

paypal