Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Coach / Therapeut

Juvo dealers en coaching

JUVO COACH WORDEN?

coaching
Uit ervaring is gebleken dat persoonlijke begeleiding bij het gebruik van Juvo de kans op optimaal resultaat vergroot. Ons landelijke netwerk van coaches speelt hierin een belangrijke rol. Om dit netwerk uit te breiden zijn wij op zoek naar nieuwe coaches die enthousiast  zijn om met onze innovatieve produkten aan de slag te gaan. Neem contact op.

Juvo biedt professionals de 4C methode, complete holistische coaching gericht op blijvende effecten.

4c coaching methode 

NIEUW

Nieuw zijn de colostrum-produkten van Vitomune, de liposomale vitaminen van Nutrins. Vitaminen verpakt in liposomen worden maximaal opgenomen. Speciaal voor diabetici (die ook Juvo gebruiken) een ljin medische hulpmiddelen AnOxident. Met ProVen hebben wij een bijzonder complete lijn probiotica. Hier het hele overzicht met alle probiotische formules.

INTERESSE?
Ben jij werkzaam in de gezondheids-, voedings- of schoonheids-branche en vind jij het leuk om mensen te begeleiden bij het behalen van hun gezondheidsdoel met gezonde verantwoorde voeding? Dan bieden wij innovatieve, biologische en glutenvrije produkten om verantwoord en succesvol mee te werken.

Iedere nieuwe coach neemt kostenloos deel aan de Juvo-training. In deze training leer je alles om Juvo goed toe te kunnen passen voor jouw cliënten of patiënten. Wij denken graag met je mee en bieden ondersteuning waar mogelijk in marketing. Bovendien vermelden wij je op deze website. Ook therapeuten die de curatieve en preventieve effecten van gezonde voeding onderkennen en belangrijk vinden voor hun therapie kunnen Juvo aanbevelen of voorschrijven.

Wij werken niet met groothandels. Op deze manier kunnen wij het best onze service verlenen. Daarnaast vinden wij het contact met mensen die met Juvo werken eigenlijk erg leuk. Dit geeft ons energie en wij leren uit deze samenwerking.

Meer informatie? Vul aub het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel 055-3672000