Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wat is Juvo

Wat is Juvo

JUVO IS EEN COMPLETE RAW WHOLE FOOD MAALTIJDVERVANGER, ECHTE VOEDING, ECHT COMPLEET!.
Samengesteld uit tientallen ingrediënten; kiemen, zaden, fruit, groente, wieren, grassappen en aangevuld met vitaminen en mineralen. Zonder toevoegingen, zonder chemie, zonder gluten, zuivel, wei of soya. Bio, Vegan, EKO, 100% natuur. 

JUVO IS RAW FOOD - LEVENDE VOEDING

Raw food is voeding die niet verhit is. Bij het bereiden van voeding of bij het houdaar maken van voeding wordt vaak hitte gebruikt. Juvo ingredienten zijn niet verhit boven de 42 graden celsius. Doordat de voeding rauw blijft vanaf de oogst tot en met de Juvo-shake blijven de enzymen levend en actief. Enzymen in de spijsvertering zorgen ervoor dat koolhydraten, vetten en eiwitten goed worden afgebroken zodat het lichaam deze nutriënten kan opnemen. Lees meer over raw food.

JUVO IS WHOLE FOOD - COMPLETE VOEDING

Whole food betekent dat de hele groente en het hele fruit met vlies, schil, kiem en wortel wordt gebruikt. Het complete geheel. Whole food is eigenlijk voeding op je bord hebben die je kunt herkennen zoals het aan een boom hangt of uit de grond komt. Geen bewerking en als geheel. Alle micro- en macro-nutrienten hebben elkaar nodig om goed opgenomen te worden. De natuur zelf maakt whole food en brengt al nutriënten en hun cofactoren bij elkaar. Lees meer over whole food.

juvo assortiment

JUVO IS BIOLOGISCH EN VEGAN
Juvo was tot 2020 gecertificeerd biologisch. Ons SKAL-nummer 102303. Vanaf de leveranciers van de grondstoffen (USDA Organic), de producent, de afvuller tot en met ons bedrijf, alles schakels werken biologisch en zijn gecertificeerd. Helaas is er frictie tussen de USA organic wetten en de Europese Bio-wetten. Update 2023: wij zijn hard bezig weer bio te worden. Juvo Superfood wordt inmiddels in Apeldoorn gemaakt door de nutrins factory. Uiteraard volgens het recept van James Hwang en de normen van Erom.

JUVO IS GEBASEERD OP....
De principes van James Hwang: macrobiotisch maar wel met actuele kennis , hoge antioxidant waarde, lage glycemische index (43), alkalische voeding, geen rotzooi, puur raw whole biologisch.

JUVO IS TOP-KWALITEIT
Juvo streeft ernaar om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen. Zo is Juvo organic en biologisch, kosher, halal, whole, raw, zonder toevoegingen, zonder vulstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Juvo is gevriesdroogd en bevat daarom alle nutriënten die verse groenten en fruit aanbieden. Lees meer over de kwaliteit van Juvo.

INGREDIENTEN JUVO
De Juvo-maaltijdvervangers en de Juvo Superfood worden gemaakt uit een serie van 70 verschillende ingrediënten. Lees hier meer over de ingrediënten in Juvo.

DE MENSEN ACHTER JUVO
Wie heeft Juvo ontwikkeld, waar wordt het gemaakt en wie is de distributeur in Nederland? Op de pagina Wie is Juvo stellen zijn zich aan u voor. In onderstaande video maakt u kennis met Rinjo die in het RTL-4 programma Life is beautiful de kijkersvragen beantwoordt van de vorige afleveringen.

De nieuwe Juvo Sim FORTE

De nieuwe Juvo Original FORTE