Wat is Juvo?

Juvo is een complete raw whole food maaltijd.

Samengesteld uit tientallen ingrediënten; kiemen, zaden, fruit, groente, wieren, grassappen en aangevuld met vitaminen en mineralen. Zonder toevoegingen, zonder chemie, zonder gluten, zuivel, wei of soya. Bio, Vegan, EKO, 100% natuur. 

 

Juvo is Raw food - levende voeding

Raw food is voeding die niet verhit is. Bij het bereiden van voeding of bij het houdaar maken van voeidng wordt vaak hitte gebruikt. Juvo ingredienten zijn niet verhit boven de 42 graden celsius. Doordat de voeding rauw blijft vanaf de oogst tot en met de Juvo-shake blijven de enzymen levend en actief. Enzymen in de spijsvertering zorgen ervoor dat koolhydraten, vetten en eiwitten goed worden afgbroken zodat het lichaam deze nutriënten kan opnemen. Lees meer over raw food.

 

Juvo is whole food - complete voeding

Whole food betekent dat de hele groente en het hele fruit met vlies, schil, kiem en wortel wordt gebruikt. Het complete geheel. Whole food is eigenlijk voeding op je bord hebben die je kunt herkennen zoals het aan een boom hangt of uit de grond komt. Geen bewerking en als geheel. Alle micro- en macro-nutrienten hebben elkaar nodig om goed opgenomen te worden. De natuur zelf maakt whole food en brengt al nutriënten en hun cofactoren bij elkaar. Lees meer over whole food.

 

Juvo is Biologisch en Vegan

Juvois gecertificeerd biologisch. Ons SKAL-nummer 102303. Vanaf de leveranciers van de grondstoffen (USDA Organic), de producent, de afvuller tot en met ons bedrijf, alles schakels werken biologisch.

 

Juvo is gebaseerd op....

De principes van James Hwang: macrobiotisch maar wel met actuele kennis , hoge antioxidant waarde, lage glycemische index (43), alkalische voeding, raw whole biologisch.

 

Juvo is top-kwaliteit

Juvo streeft ernaar om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen. Zo is Juvo organic, kosher, whole, raw, zonder toevoegingen, zonder vulstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Juvo is gevriesdroogd en bevat daarom alle nutriënten die verse groenten en fruit aanbieden. Lees meer over de kwaliteit van Juvo.

 

Ingredienten Juvo

De Juvo-maaltijden en de Juvo Superfood worden gemaakt uit een serie van 75 verschillende ingrediënten. Lees hier meer over de ingrediënten in Juvo.

 

De mensen achter Juvo

Wie heeft Juvo ontwikkeld, waar wordt het gemaakt en wie is de distributeur in Nederland? Op de pagina Wie is Juvo stellen zijn zich aan u voor.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...