Juvo raw green Superfoods, Juvo Superfood – BRUIN

Superfood-supplement, smoothie-booster, maaltijdvervanger

Juvo Raw Superfood is zorgvuldig samengesteld uit de krachtigste raw foods ter wereld. James Hwang, de ontwikkelaar van Juvo, heeft jarenlang onderzoek verricht naar de effecten en het belang van voeding op gezondheid. Het is Hwang’s missie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te helpen met een uitgebalanceerd, milieuvriendelijk, levend dieet met de volle vitaliteit van moeder natuur. Een revolutie in voeding!

Juvo Superfood is een combinatie van 42 hele granen, kiemen, grassappen, bessen, fruit, en 5 paddenstoelen voor weerstand, energie, gezondheid en als versterking van eigen gemaakte smoothies, goedkope proteïnen-maaltijden, als aanvulling op Juvo Original, Juvo Protein, als gezond tussendoortje.

Juvo superfood als dagelijkse aanvulling van uw voeding

Juvo is een combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief de enzymen en goede bacteriën voor de vertering.

Juvo Superfood voor iedereen die gezond wil eten

Juvo Superfood is gemaakt voor mensen met een drukke levensstijl waarin soms te weinig tijd is om 3x per dag vers en gezond te eten. Juvo kan aan voeding worden toegevoegd of met sap/water als groene super-drink gebruikt worden.

Juvo Superfood kan gecombineerd worden met Juvo Slim, Juvo Green Protein (na sport) en Juvo raw whole meal (versterking van de maaltijd).

Meer suppletie van uw voeding? Lees meer over het H.O.P.E-concept van Nutrins
vezels, probiotica, omega-3 en enzymen.

66 Doseringen per verpakking!

Voeg Juvo Superfood toe aan je ontbijt, gewoon door de yoghurt mengen.

Maak een snelle super-green-drink, meng 1 - 3 schepjes door water of sap.
Voeg Juvo Superfood toe aan je proteïnen-shake.
Verrijk je maaltijdvervanger met 1 - 3 schepjes Superfood.

 

Bestel hier uw Superfood

Juvo verpakking

Verkrijgbaar in 400 gram verpakking voor 66 doseringen van 6 gram. of 10 maaltijden (6,5 schepje) of 33 gezonde tussendoortjes (2 schepjes).

Als toevoeging aan ontbijt, smoothie of shake, 1 of 2 schepjes.

Bijzondere ingrediënten Juvo Vegan Superfood

Juvo Superfoods heeft 5 paddenstoelen. Deze paddenstoelen bevatten een rijk complex aan phyto-nutriënten en helpen de weerstand, immunitiet en afweer te ondersteunen en te herstellen. Het zijn echte immuniteits-boosters.

Ultra-food, de overtreffende trap van superfood, de gedroogde grassappen in Juvo Superfood. De grassen worden gezaaid, vervolgens geoogst door de scheuten te knippen en de lege zaden achter te laten (glutenvrij). De scheuten (10-15 centimeter) worden geperst, vervolgens wordt dit kostbare sap gevriesdroogd om alle nutriënten te behouden.

Vriesdrogen behoudt 98% van de nutriënten; dus ook de enzymen en goede bacteriën.

Hele biologische granen zonder gluten

Bruine rijst met kiemen,rijk aan selenium, mangaan en vezels. Quinoa, rijk aan eiwitten, B2, E, IJzer, koper en magnesium. Amaranth, natuurlijke bron voor IJzer, magnesium, fosfor en mangaan.

Gierst, rijk aan silicium.

Hennep-proteïnen

Koud geperste hennep bevat omega-3, omega-6, eiwitten, vezels en aminozuren.

Levende grassappen

De graan-grassen, haver, gerst, tarwe, kamut bevatten een breed spectrum aan vitaminen (A, B-complex, C, K) kalium, ijzer en belangrijke phyto-nutriënten. Rijk aan enzymen o.a. glutathion, peroxidase en catalase die het gehalte aan superoxide dismutase (SOD) verhogen.

Levende kiem-groenten

Alfalfa is de rijkste bron van mineralen; ijzer, fosfor, calcium, potassium en magnesium. Uitstekende bron van beta-caroteen, vitamine A, E, B6, K en D. Brocoli-kiemen helpen het lichaam o.a. in de eigen antioxidant-activiteit. Mosterdkiemen bevatten veel mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, ijzer en vooral zwavel. Gerstkiemen zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Tarwekiemen zijn rijk aan eiwitten, vetzuren, koolhydraten en vitamine E. Boekweitkiemen bevatten alle eiwitten en essentiele aminozuren. Rijk aan lecithine, ijzer, biofavonoïden, flavonen, Q10, vitaminen en mineralen.

Actieve paddenstoelen

Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi en Shitake. Rijk aan o.a. mineralen en glucanen. Een krachtige combinatie voor weerstand en immuniteit.

Juvo Raw Superfood gebruiken

6 Schepjes is voldoende voor 1 complete raw food maaltijd. Snel en makkelijk, thuis of onderweg. Meng het poeder met bijvoorbeeld 400 ml soyamelk, voeg eventueel vers of bevroren fruit toe. Even blenden en binnen 40 minuten consumeren. Juvo Raw Superfood in smoothies 1 Schepje verrijkt en versterkt uw zelfgemaakte smoothie. Juvo Raw Superfood is een echte smoothie-booster.

Voedingswaarden Juvo Superfoods

VOEDINGSWAARDENPer portie 6 gram
Energie waarde20 kcal / 84 kJ
Totaal (meervoudig) onverzadigd plantaardig vet0 gram
Natrium (uit ingrediënten)0 mg
Totaal koolhydraten3 gram
Waarvan voedingsvezel1 gram
Suiker uit ingrediënten0 gram
Proteïnen1 gram

Samenstelling Juvo Superfood

Granen en ZadenBruine rijst, Bruine rijst proteïnen, Gierst, Hennep-proteïnen, Amarant
GrassappenHaver-gras, Tarwe-gras, Kamut-gras, Gerst-gras
GroentenBroccoli-kiemen, Mosterdkiemen, Boerenkool, Spinazie, Peterselie, Prei, Rode biet, Brandnetel, Spirulina, Tomaat, Peen.
Fruit en bessenMango, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Blauwe bes, Acerola-bes, Braam, Framboos, Appel, Citroen, Ananas, Banaan
PaddenstoelenAgaricus, Reishi, Shiitake, Maitake, Cordyceps

Juvo bevat geen toevoegingen, geen vulstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 100% plantaardig.

 

KOOP HIER JOUW SUPERFOODS

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...