Gemakkelijk maaltijdvervangende shakes maken met Juvo

Hoe maak je een Juvo-shake?

Juvo is een poeder dat wordt aangemaakt met een vloeistof. Hier lees je precies hoe je een Juvo-shake maakt. Vloeistof (400 ml, Juvo en mengen in een blender, een shake-beker of de speciale Juvo-shaker. Welke vloeistoffen zijn geschikt voor een Juvo-maaltijd? Lees het hier.

Het meest gebruikte recept? 100 ml yoghurt met 300 ml water. Maakt je juvo-shake wat dikker, houdt het laag in de caloriƫn en zorgt voor goede voeding. Wij vinden yoghurt een superfood, dat ook goed combineert met fruit en bessen. Ben je gevoelig voor zuivel (lactose) kijk dan eens bij de yoghurt-vervangers van plantaardige zuivel.

Hoe maak je een juvo shake recepten

Topkok maakt Juvo-smoothies.

Hier vind je de recepten van Koen, de TV-kok die gezonde en creatieve smoothies heeft ontwikkeld met Juvo.

Hoe maak je zelf een smoothie?

Smoothies zijn mooie combinaties van groente en fruit en dat combineert goed met de Juvo-poeders. Door Juvo toe te voegen aan je eigen gemaakte smoothie maak je er een complete maaltijd van met steeds een andere smaak. Lees hier hoe je een smoothie maakt.

Smoothie-formule

Hier vind je de smoothie-formule, een basis-recept waar je honderden smoothies meer maakt.

Welke ingrediënten kun je gebruiken voor een gezonde smoothie? Hier vind je een overzicht met smoothie-ingrediënten.

Eet smakelijk en gezond.


KOOP NU Juvo

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...