Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kwaliteit

Kwaliteit Juvo

KWALITEIT en GARANTIE

De beste waarborg voor een betrouwbaar product zijn de mensen die het maken. Wij hebben een intensief contact met het team in Seoul en in Los Angeles. Ons belangrijkste raakvlak, naast de Juvo-missie, is integriteit in denken, werken en doen. De beste kwaliteitsgarantie? Wij gebruiken het zelf, al jaren, en naar volle tevredenheid. Om kwaliteit te waarborgen voldoet de organisatie, de produktieprocessen en het eindprodukt Juvo aan verschillende eisen:

VEGAN JUVO 
USDA Organic De Amerikaanse overheid (FDA) controleert de productie. De productie van Juvo is organic. De EU en de USA erkennen elkaars certificaten organic = biologisch en biologisch = organic. Deze onderlingen goedkeuring, de "mutual recognition" staat onder druk en gaat veranderen. Simpel gezegd, de USA-wetgeving is minder streng. Waar in Nederland geen vitaminen mogen worden toegevoegd mag dat wel in de USA als de micronutriënten "organic compliant zijn. Een ander voorbeeld, stevia is in de USA biologisch maar in Nederland niet. Om de stevia te "bleken" wordt een chemische hulpstof gebruikt die niet in het eindproduct voorkomt. Eigenlijk vinden wij de Nederlandse wetgeving veel beter. Juvo is een recept van James Hwang en wordt geproduceerd in de USA, daar kunnen wij niets aan veranderen. Juvo is vanaf 1 november 2021 niet meer biologisch geertificeerd.  

biologisch versus conventioneel

Juvo voor veganisten en vegetariërs

VEGAN Juvo is plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gemaakt met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

ANTI-OXIDANTEN IN JUVO
ORAC Juvo produkten worden samengesteld om tot een gewenste ORAC-waarde te komen, ORAC is de eenheid van de antioxidant-capaciteit.

GLUTENVRIJ
Glutenfree In de USA betekent glutenvrij iets anders als in de EU. Glutenfree betekent dat er minder als 10 gluten per miljoen deeltjes in zitten, oftewel <10ppm. Per kilo is dat 1 duizendste gram. Onze ervaring met coeliakiepatiënten; bij de ene persoon gaat het heel goed, een andere heeft milde reacties. Neem bij twijfel aub contact met ons op. (055-3672000) Glutenvrij in Nederland betekent dat per batch een analyse moet worden uitgevoerd alvorens het officiële glutenvrij-logo op de verpakking mag. Juvo is dus niet getest volgens de Nederlandse normen maar volgens de USA-normen.

HYPO-ALLERGEEN
Juvo is vrij van allergenen. Alleen in de Juvo Superfood zijn mosterdkiemen gebruikt. Nog steeds kan het zijn dat u voor 1 van de andere ingrediënten een overgevoeligheid hebt. Neem bij twijfel contact met ons op.

GEEN TOEVOEGINGEN IN JUVO, E-NUMMER-VRIJ!
E-nummer-vrij Juvo bevat geen enkele vorm van conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. De toegevoegde vitamine C is echter ook bekend onder E 300, ascorbinezuur. In multivitaminen wordt ook ascorbinezuur gebruikt. Het vries-droog-proces verwijdert vocht (water) uit de ingrediënten. In droge stof zijn geen conserveringsmiddelen nodig. Smaakstoffen, kleurstoffen of geurstoffen zijn niet gebruikt. Sinds 2023 gebruikt Juvo in Nederland een natuurlijke smaak- en zoetstof.

GEEN GENETISCH GEMODIFICEERDE INGREDIËNTEN IN JUVO
NON-GMO / GGO vrij Juvo is gemaakt van biologische ingrediënten. Er worden geen genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt. Ook de zaden die worden gebruikt voor de groenten en het fruit zijn niet gemodificeerd. (Geen Monsanto in Juvo).

JUVO WERKT VOLGENSEKO
EKO-CODE De EKO-Code van GezondMooiSlank.nl 

EKO code logo

De EKO-Code van GezondMooiSlank.nl, Rimali BV, Juvo Nederland.

  • Maak je voetafdruk kleiner = Doe minder slecht
  • Minder afval, beter afval scheiden, digitaal werken, niets verspillen, recyclebare verpakkingen, hergebruik karton etc.
  • Maak je handafdruk groter = Doe meer goed
  • Blijvend promoten van vers, lokaal en gezond eten. Ondersteunen van goede doelen (vitamin angels, orange babies, pink ribbon en individuele aanvragen).
  • Doe dat met je duimafdruk = Op je eigen manier
  • Door onze kennis uit te delen proberen wij elke dag weer mensen een geïnformeerde keuze te laten maken in wat zij eten, hoeveel zij bewegen en hoeveel water zij drinken.
  • Het ideaal, ons bedrijf onderschrijft de 4 principes van de biologische beweging.

Rinjo Israels Mei 2023.

KOSHER
Juvo USA is gecertificeerd kosher. HALAL Juvo gebruikt alleen plantaardige ingrediënten, is geschikt voor veganisten.

VITAMINEN-MINERALEN-MIX
De ingrediënten in Juvo zijn rijk aan vitaminen en mineralen, naast de fyto- en macro-nutriënten. Om zeker te zijn van een adequate hoeveelheid vitaminen en mineralen is er een multi-vitaminen-mineralen-blend toegevoegd. Deze blend is "organic compliant". Sinds 2023 gebruikt Juvo in Nederland een unieke vegan multi-vitaminen.