Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wie is juvo

Wie is Juvo

Juvo is een merk dat eigendom is van het Koreaanse EROM Global. Erom Global is eigendom van James Hwang, de uitvinder van Juvo. Juvo wordt in Nederland en Europa vertegenwoordigd door Rimali BV. In Nederland wordt Juvo verkocht via coaches, in gespecialiseerde advies-winkels zoals de keten Gezond & Wel en in de webshop van Rimali BV, www.GezondMooiSlank.nl

rinjo & yvonne

DE MENSEN ACHTER JUVO

Rinjo en Yvonne Israels. Maak kennis met ons, kom langs of lees hier meer over ons, onze geschiedenis en doelen. U bent welkom in Apeldoorn aan de Laan van de leeuw 26. Bel ons even als u langs wilt komen, wij zijn vaak onderweg: 055-3672000

juvo bij gezondmooislank
DISCLAIMER
Onze websites geven wij informatie over voeding, lifestyle en voedingssupplementen. Supplementen zijn bedoeld als aanvulling op voeding. Een gezonde gevarieerde voeding bevat alles wat u nodig heeft. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. Als u een ziekte heeft moet u naar de huisarts.

De informatie is niet bedoeld als claim of statement om een ziekte te behandelen of te voorkomen.

Adviezen, tips en informatie zijn vrijblijvend.

Het is onze missie om mensen te informeren om gezonder te leven met goede voeding, meer beweging, om verstandige geïnformeerde keuze te maken en om in geval zij hun voeding willen aanvullen met supplementen te kiezen voor onderbouwde kwaliteit.

Bent u het niet met ons eens? Laat aub iets horen. Wetenschap over voeding en gezondheid is dynamisch, elke dag worden er nieuwe onderzoeken gepubliceerd en leren wij meer. Van mening verschillen met specialisten en professionals hoort hier ook bij. Wij zijn voorstanders van het overleg.

Innovaties beginnen altijd klein en zijn bij voorkeur afkomstig uit de natuur. 

wie is juvo - eromwie is juvo - erom