Wie is Juvo

Juvo is een merk dat eigendom is van het Koreaanse EROM Global. Erom Global is eigendom van James Hwang, de uitvinder van Juvo. Juvo wordt in Nederland en Europa vertegenwoordigd door Rimali BV. In Nederland wordt Juvo verkocht via coaches, in gespecialiseerde advies-winkels zoals de keten Gezond & Wel en in de webshop van Rimali BV, www.GezondMooiSlank.nl

 rinjo en yvonne juvo

De mensen achter Juvo

Rinjo en Yvonne Israels. Maak kennis met ons, kom langs of lees een leuk artikel over ons, onze geschiedenis en doelen. U bent welkom in Apeldoorn aan de Laan van de leeuw 26. Bel ons even als u langs wilt komen, wij zijn vaak onderweg: 055-3672000


Disclaimer

Onze websites geven wij informatie over voeding, lifestyle en voedingssupplementen. Supplementen zijn bedoeld als aanvulling op voeding. Een gezonde gevarieerde voeding bevat alles wat u nodig heeft. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. Als u een ziekte heeft moet u naar de huisarts.

De informatie is niet bedoeld als claim of statement om een ziekte te behandelen of te voorkomen.

Adviezen, tips en informatie zijn vrijblijvend.

Het is onze missie om mensen te informeren om gezonder te leven met goede voeding, meer beweging, om verstandige geïnformeerde keuze te maken en om in geval zij hun voeding willen aanvullen met supplementen te kiezen voor onderbouwde kwaliteit.

Bent u het niet met ons eens? Laat aub iets horen. Wetenschap over voeding en gezondheid is dynamisch, elke dag worden er nieuwe onderzoeken gepubliceerd en leren wij meer. Van mening verschillen met specialisten en professionals hoort hier ook bij. Wij zijn voorstanders van het overleg.

Innovaties beginnen altijd klein en zijn bij voorkeur afkomstig uit de natuur. 

wie is juvo gezondmooislank
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...