Ingredienten in Juvo raw meals en Juvo Superfood

Juvo maakt gebruik van ruim 70 (!) verschillende verse biologische ingrediënten om de maaltijdvervangers en de superfood samen te stellen. Elk ingrediënt is zoorgvuldig geselecteerd en uiteraard gecontroleerd door externe partijen. Juvo kiest altijd voor een ingrediënt is zijn krachtigste vorm; dus kiemen die op kiezels overleven, alleen onbeschadigde planten, alleen wilde bessen van geschoolde plukkers en gevriesdroogde grondstoffen van GMP-leveranciers. De ingrediénten worden zo "heel mogelijk" gebruikt; wortel, steel, bladeren en vruchten om alle hulpstoffen en co-factoren te benutten. Elk micro-nutriënt heeft een matrix van co-factoren die zorgen voor een goede vertering en opname. 

Juvo Raw Whole, Juvo Slim en Juvo Proteïnen zijn samengesteld uit verschillende groepen van ingredienten. Klik op de ingrediënten voor gedetailleerde informatie. Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan even.

 

afbeelding ingrediënten Juvo raw whole food maaltijdvervangers

Aarde =
Paddenstoelen, Kiemen, Zaden, Mineralen
Water =
Zeegroenten (wieren en algen)
Lucht =
Grassen, groenten, hele granen
Vuur =
Fruit, bessen en vitaminen
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...