Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo gebruiken

Welke juvo gebruiken

WELKE JUVO MAALTIJDVERVANGER IS GOED VOOR JOU?

Juvo raw food maaltijden worden gebruikt om gemakkelijk gezond te eten, om af te vallen, om je gewicht te beheersen, om het lichaam te ontzuren of als ondersteuning bij het detoxen (ontgiften).
Alles weten over gemakkelijk gezond eten met Juvo Original en Juvo Proteinen? Klik gezond eten. Meer weten over natuurlijk afvallen met Juvo Slim? Klik gewichtsbeheersing. Gewicht beheersen met Juvo Original en Juvo Proteinen? Klik hier Ontzuren of detoxen met alkalische Juvo Original.

 Kies jouw Juvo maaltijdvervanger

INTERMITTENT FASTING - PERIODIEK VASTEN

Vasten staat volop in de belangstelling doordat er in de zomer van 2018 verschillende onderzoeken werden gepubliceerd. Juvo heeft de laatste kennis over vasten en voeding gecombineerd.
Afwisselend eten en vasten heeft invloed op de insulinegevoeligheid, tijdens het vasten heeft de spijsvertering rust, daalt de insulineproductie, wordt de glucose voorraad (energie) opgebruikt en wordt de vetverbranding "aangezet". Zeker in combinatie met extra fysieke inspanning (sport) wordt overtollig opgeslagen lichaamsvet verbrand, ook het lastige buikvet.

Intermittent vasten kan op verschillende manieren, 2 dagen per week maar 500 caloriën per dag (dus 3 x Juvo) of per dag maar 8 - 10 uur eten. Voor vrouwen is een "eat-window" van 9 uur prima, mannen moeten zich beperken tot 8 uur. De methode 16:8 (16 uur vasten en 8 uur eten) leidt bij gelijke hoeveelheden voeding tot gewichtsverlies. 
Combineer dit met minder calorieën, maar wel gezonde voeding en sport en je hebt een effectieve aanpak van overgewicht.

Tijdens het vasten raakt de glucose op en ga je vet verbranden. Door de eerste maaltijd in je eat-window (die 8 uur eten) te vervangen door een proteïnen-rijke maaltijd (Juvo raw green protein) verleng je de periode van vetverbranding. Vervolgens rond een uur of drie een maaltjid met complexe koolhydraten (Juvo original). 's Avonds eet je gewoon, maar probeer veel groente te eten.

Tijdens de uren vasten (16 uur per dag) van 20:00 uur tot 12:00 de volgende dag eet je niets. Alleen wel veel drinken, water, groene thee, zwarte thee en koffie. Uiteraard zonder suiker. Ook zoetstoffen NIET gebruiken, dus ook geen light-dranken. Op de informatie-pagina's van de webshop gezondmooislank vind je nog veel meer informatie over intermittent fasting. Wil je echt afvallen, kijk eens op de website van RESET36.


DIABETES EN RAWFOOD
Diabetes-2 en pre-diabetes (het voorstadium) worden steeds succesvoller behandeld met een lifestyle-interventie. Een wat? Een verbetering van je lifestyle. Slapen, voeding, bewegen en stress-managment. Veel diabetes is het gevolg van een verkeerde lifestyle. In plaats van symptomen te bestrijden met medicatie wordt steeds vaker gekeken naar het veranderen van de lifestyle. Vooral plantaardig eten draagt bij, maar een lifestyleverandering is meer als gezond eten. Een complete benadering kijkt ook naar de oorzaak van overgewicht. Is het teveel eten, te weining bewegen, stress of een intolerantie? 

BESTEL HIER JOUW JUVO-MAALTIJDEN
PERSOONLIJK ADVIES OVER MAALTIJDVERVANGERS?
Heb je vragen of wil je een bepaald doel bereiken door maaltijden te vervangen? Je bent in Apeldoorn welkom of bel ons met je vraag. 

Blijf op de hoogte van gezond nieuws, lees onze blog of volg ons op facebook.

welke juvowelke juvo

Hoe gebruiken

JUVO KAN OP VERSCHILLENDE MANIEREN GEBRUIKT WORDEN. 

Als basis voor een gezond leven en een gezond dieet wordt het ontbijt of het ontbijt en de lunch vervangen door JUVO. 1 x per Week een JUVO dag bestaat uit het vervangen van ontbijt, lunch en diner door JUVO. Als reinigingskuur en om af te vallen kan JUVO of Juvo Slim gedurende 2 weken 3 maal daags gebruikt worden. Daarna naar behoefte om het gewenste gewicht te behouden.

Juvo Original is gemaakt om langdurig (jaren) te gebruiken. Juvo Slim is ontwikkeld om af te vallen, Juvo Raw Protein voor sporters en als basis voor een eiwit-dieet. Juvo Superfood is ontwikkeld om shakes en smoothies extra te versterken.

1. 350 ml melk of sap. 2. Twee schepjes JUVO toevoegen. 3. Eventueel vers fruit of noten toevoegen. 4. 1 Minuut blenden of shaken. 5. Eet smakelijk!

Juvo recepten

In de blender 250 - 350 ml melk, sinaasappelsap, biologisch appelsap, groentesap, amandel-melk of vruchtensap, 2 schepjes Juvo (= 40 gram) eventueel vers fruit toevoegen zoals een banaan, kiwi, appel, mango, aardbeien of bessen. Voor een zoetere smaak honing, ahorn-siroop of Stevia toevoegen. 1 Minuut in de blender en de maaltijd is gereed. Boost je smoothie met 1 schepje (6 gram) Juvo Raw superfood. 400 smoothie recepten.

Belangrijk

Consumeer de Juvo-maaltijd binnen 10 minuten na bereiding. De levende enzymen worden actief in vloeistof en beginnen dan met het afbreken van de eiwitten. Daarom heeft de Juvo-shaker een apart compartiment om de vloeistof en het poeder gescheiden te houden. Niet gebruiken bij nier-falen.

Gemakkelijk ontbijten en lunchen onderweg

Voor onderweg is JUVO een gezond en gemakkelijk alternatief voor de cafetaria of de benzine-pomp-shop. Er is een JUVO-schudbeker met mengrooster verkrijgbaar. In de bodem van deze shaker wordt het JUVO-poeder meegenomen. Daarboven de vloeistof. Voor het eten wordt de poeder aan de vloeistof toegevoegd. Het mengrooster mengt de ingrediënten, dop goed sluiten (!), even schudden tot het poeder is opgelost en klaar is de maaltijd. De shaker bevat een handig tuitje om uit te drinken. Ideaal in de file.