Juvo Raw Food gebruiken

Welke Juvo maaltijdvervanger is goed voor jou?

Juvo raw food maaltijden worden gebruikt om gemakkelijk gezond te eten, om af te vallen, om je gewicht te beheersen, om het lichaam te ontzuren of als ondersteuning bij het detoxen (ontgiften).
Alles weten over gemakkelijk gezond eten met Juvo Original en Juvo Proteinen? Klik hier. Meer weten over natuurlijk afvallen met Juvo Slim? Klik hier Gewicht beheersen met Juvo Original en Juvo Proteinen? Klik hier Ontzuren of detoxen met alkalische Juvo Original? Klik hier

 Kies jouw Juvo maaltijdvervanger

 OriginalSlimProteïnenSuperfood
Gemakkelijk gezond etenV  V
Aansterken / HerstellenV VV
Afvallen VV 
GewichtsbeheersingV   
Sport  VV
TussendoorV  V

 
Intermittent Fasting - periodiek vasten

Vasten staat volop in de belangstelling doordat er in de zomer van 2018 verschillende onderzoeken werden gepubliceerd. Juvo heeft de laatste kennis over vasten en voeding gecombineerd.
Afwisselend eten en vasten heeft invloed op de insulinegevoeligheid, tijdens het vasten heeft de spijsvertering rust, daalt de insulineproductie, wordt de glucose voorraad (energie) opgebruikt en wordt de vetverbranding "aangezet". Zeker in combinatie met extra fysieke inspanning (sport) wordt overtollig opgeslagen lichaamsvet verbrand, ook het lastige buikvet.

Intermittent vasten kan op verschillende manieren, 2 dagen per week maar 500 caloriën per dag (dus 3 x Juvo) of per dag maar 8 - 10 uur eten. Voor vrouwen is een "eat-window" van 9 uur prima, mannen moeten zich beperken tot 8 uur. De methode 16:8 (16 uur vasten en 8 uur eten) leidt bij gelijke hoeveelheden voeding tot gewichtsverlies. 
Combineer dit met minder calorieën, maar wel gezonde voeding en sport en je hebt een effectieve aanpak van overgewicht.

Tijdens het vasten raakt de glucose op en ga je vet verbranden. Door de eerste maaltijd in je eat-window (die 8 uur eten) te vervangen door een proteïnen-rijke maaltijd (Juvo raw green protein) verleng je de periode van vetverbranding. Vervolgens rond een uur of drie een maaltjid met complexe koolhydraten (Juvo original). 's Avonds eet je gewoon, maar probeer veel groente te eten.

Tijdens de uren vasten (16 uur per dag) van 20:00 uur tot 12:00 de volgende dag eet je niets. Alleen wel veel drinken, water, groene thee, zwarte thee en koffie. Uiteraard zonder suiker. Ook zoetstoffen NIET gebruiken, dus ook geen light-dranken. Op de informatie-pagina's van de webshop gezondmooislank vind je nog veel meer informatie over intermittent fasting. Wil je echt afvallen, kijk eens op de website van RESET36.

Diabetes en Rawfood

Diabetes-2 en pre-diabetes (het voorstadium) worden steeds succesvoller behandeld met een lifestyle-interventie. Een wat? Een verbetering van je lifestyle. Slapen, voeding, bewegen en stress-managment. Veel diabetes is het gevolg van een verkeerde lifestyle. In plaats van symptomen te bestrijden met medicatie wordt steeds vaker gekeken naar het veranderen van de lifestyle. Vooral plantaardig eten draagt bij, maar een lifestyleverandering is meer als gezond eten. Een complete benadering kijkt ook naar de oorzaak van overgewicht. Is het teveel eten, te weining bewegen, stress of een intolerantie? 

Op de website van gezondmooislank vind je meer informatie over jouw type overgewicht en de beste manier om af te vallen

Bestel hier jouw Juvo-maaltijden

Persoonlijk advies over maaltijdvervangers?

Heb je vragen of wil je een bepaald doel bereiken door maaltijden te vervangen? Je bent in Apeldoorn welkom of bel ons met je vraag. Rechtsonder in het scherm zie de Live-chat, tijdens kantoor-uren is er bijna altijd een specialist aanwezig die kan helpen met vragen over voeding en gezondheid. Of kijk eens op de pagina met veelgestelde vragen van GezondMooiSlank.nl

Blijf op de hoogte van gezond nieuws, lees onze blog of volg ons op facebook.

welke Juvo is goed voor jou, original, proteinen of slank
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...