Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo kopen

Juvo kopen

WAAR JUVO KOPEN


Juvo is te koop bij www.gezondmooislank.nl, bij bol.com, bij Juvo-coaches, gespecialiseerde winkels, therapeuten en steeds meer wellness-salons en holistisch werkende schoonheidsspecialisten. U bent ook welkom in de GezondMooiSlank-winkel in Apeldoorn. Op deze pagina vind je de Juvo aanbiedingen.

JUVO THERAPEUTEN
Juvo coaches zijn deskundige therapeuten die door ons zijn getraind, zij weten alles over Juvo en hebben elk hun eigen soort behandelingen. Wilt u weten welke coach bij u in de buurt u kan helpen? Bel 055-3672000 wij helpen u graag zoeken en vinden.

SCHOONHEIDS SPECIALISTEN, WELLNESS, COACHES
De huid is de spiegel van de gezondheid. Steeds meer schoonheidsspecialisten, wellness-specialisten en coaches zien in hun dagelijkse werk de symptomen van slechte voeding, een niet goed functionerend spijsverteringssysteem en allerlei klachten en aandoeningen die voortkomen uit slecht eten en een niet goed functionerend spijsverteringssysteem.

WINKELS

Juvo is te koop bij de meeste gezondheids-advies-winkels van G&W. Om de winkel bij u in de buurt te vinden belt u even met 055-3672000.

JUVO ONLINE KOPEN

Onze webshop www.gezondmooislank.nl biedt u alles van Juvo plus aanvullende en versterkende supplementen. De Juvo-filosofie (puur, natuur, effectief) hanteren wij ook voor de andere merken die wij verkopen zoals Proven probiotica, Colostrum en Reset36.  Nieuw bij GezondMooiSlank =  de liposomale voedingssupplementen en vezels-complexen van Nutrins. Nutrins heeft ook en snelgroeiende serie maaltijdvervangers: vegan proteïnen-shake, vegan keto-shake en het super-skin-food.

Uw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst wordt de volgende dag bezorgd. U kunt ook terecht bij bol.com maar bij "bol" zijn de prijzen veel hoger.

waar juvo kopen