Juvo organic raw meal Slim, Juvo Slim – rose

Afbeelding juvo raw whole meal slim slank juvo maaltijdvervanger

Afvallen met natuurlijke complete echte voeding

Juvo Slim raw meal is speciaal geformuleerd om af te vallen met raw whole foods, dus met gewone gezonde onbewerkte voeding. Juvo slim geeft extra energie, verhoogt de verbranding, remt de eetlust, ontgift, remt de opname van koolhydraten en vetten, en balanceert de vochthuishouding.

Juvo Slim bevat alle macro-nutriënten (koolhydraten, proteïnen, vet) en is dus geen (!) eliminatie-dieet. Je valt af met gewone gezonde voeding waardoor het jojo-effect minimaal is. Alle vitaminen en mineralen zijn toegevoegd.

Complete aanpak van het afslank proces met vegan maaltijdshake

Juvo slim is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering.

55 Duurzaam geteelde groenten, granen, fruit, wieren, paddenstoelen, kiemen, zaden, superfoods plus vitaminen en mineralen.

Tijdens het afvallen worden vetcellen leeg gemaakt en afgebroken. Hierdoor komen opgeslagen gifstoffen vrij. Het lichaam moet dan geholpen worden om deze toxinen af te voeren. Krachtige ingrediënten in Juvo Slim om te ontgiften en af te voeren: Aardpeer, vlaszaad en agave. Ook komen vrije radicalen in omloop, die worden bestreden door goed gedoseerde antioxidanten.


Bestel hier de effectieve Juvo Slim Maaltijdvervangers

Afslanken met Juvo Slim

Juvo Slim raw meal wordt meestal gebruikt nadat het lichaam is gewend aan raw whole food. Vaak wordt eerst een paar dagen gestart met Juvo raw whole meal Original. Na het bereiken van het streefgewicht is Juvo raw whole meal tevens een goede manier om het nieuwe gewicht te behouden.

Juvo Slim kan gebruikt worden als kuur; 2-3 maal daags een maaltijd vervangen door Juvo slim, gedurende 2-4 weken. Daarna 1 week pauzeren.

Neem contact met ons op om na te gaan hoe de kuur voor u het beste ingericht kan worden. Dit is afhankelijk van de oorzaak van het overgewicht, uw dagindeling, uw eet-patroon, eventuele medicatie en uw doelstelling.

Juvo Slim kan gecombineerd worden met Juvo raw whole meal of met Juvo raw green proteinen.

Sporten tijdens het afslank-proces; bij intensief sporten kan het dieet aangevuld worden met Juvo Raw green protein, 1 uur voor of 1 uur na het sporten. Bij spierpijn 1 uur voor het slapen Juvo protein gebruiken.

De maaltijden die u niet vervangt door Juvo Slim moeten vers, mager (400 - 600 kcal) en kleurrijk zijn, dus veel groente en fruit.
Geen "witte" voeding (pasta, witbrood etc.). Lees hier meer over afvallen.


Start nu met afvallen

Belangrijke tips om af te slanken

Belangrijk tijdens het afvallen: essentiële vetzuren (omega-3) moeten aangevuld worden door 2 x per week vette wilde vis te eten (haring, zalm) of het gebruik van een omega-3 supplement.
Een tweede belangrijke aanvulling bij het afslank-proces zijn de probiotica. Vul aan met een sterke combinatie van lactobacillen en bifidumbacteriën.

Drink minimaal 1,5 liter wat per dag.

Beweeg minimaal 30 minuten extra. Wandelen is prima.

Slaap 8 uur per nacht.

Voedingswaarden Juvo Slim

VOEDINGSWAARDENPer portie 40 gram
Energie waarde150 kcal / 628 kJ
Totaal (meervoudig) onverzadigd plantaardig vet1 gram
Natrium (uit ingrediënten)95 mg
Totaal koolhydraten30 gram
Waarvan voedingsvezel9 gram
Suiker uit ingrediënten2 gram
Proteïnen5 gram

Samenstelling Juvo Slim

Granen en ZadenBruine rijst, Bruine rijst-kiemen, Gierst, Hennep-proteïnen, Quinoa, Amarant, Vlaszaad
GroentenAardpeer, Boerenkool, Peen, Rode kool, Rode biet, Nori
Fruit en bessenStevia, Pompoen, Tomaat, Appel, Aardbei, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Braam, Framboos, Sinaasappel, Citroen
PaddenstoelenReishi, Shiitake
Functionele ingrediëntenAgave (inuline), Groene thee, Hibiscus, Rode klaver, Yerba mate, Rode peper, Nopal (cactus)
Vitaminen en mineralenA, C, D2, B-complex, Zink, IJzer, Calcium (Aquamin)

Bestel Juvo nu, klik hier

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...