Juvo raw green Protein, Juvo Protein – blauw/groen

Juvo raw green protein juvo proteinenen maaltijdvervanger afbeelding

Plantaardige VEGAN proteïnen maaltijd

Juvo Proteinen is speciaal geformuleerd om alle benodigde proteinen uit natuurlijke plantaardige bronnen te halen en om het gehele spectrum aan aminozuren te bieden.

Juvo plantaardige proteïne gemaakt van ruim 30 levende duurzaam geteelde ingrediënten: hele granen, kiemen, zaden bessen en groenten. Alle proteïne, het complete aminozuren-profiel uit 7 verschillende ingrediënten:  Bruine rijst-kiemen, hennep, spirulina, gierst, amaranth en vlaszaad.

Bessen en groenten: 26 verschillende bessen, kiemen, groenten en fruit.

Per maaltijd: 23 gram proteïnen, 7 gram vezels en 10 gram antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen.

Juvo Proteinen is ontwikkeld om een gehele volwaardige maaltijd te zijn, een maaltijdvervanger met veel proteïnen. Niet alleen proteïnen maar ook vezels, koolhydraten en plantaardige vetten. Een vegan maaltijdshake rijk aan plantaardige proteïnen. Plantaardige proteïnen kunnen langdurig gebruikt worden. De kleine hoeveelheid koolhydraten helpt de proteïnen te verteren.

Juvo green proteïn bevat geen zuivel, geen soja, geen wei, is biologisch en 100% plantaardig. (geschikt voor veganisten en vegetariërs).

Complete aminozuren profiel

Juvo Proteinen is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering.

Per dosering

23 gram licht verteerbare eiwitten uit; bruine rijst kiemen, glutenvrije granen, hennep en spirulina.

De proteïnen uit gekiemde bruine rijst zijn lichtverteerbaar en hebben een aminozuren-profiel vergelijkbaar met moedermelk. De proteinen zijn vrij van lactose en gluten. Uit koudgeperste hennep worden proteinen gewonnen met 21 verschillende aminozuren. Spirulina bevat een rijke samenstelling van alkalische groene proteïnen en levert een breed scala aan nutriënten en mineralen. Uit koud geperst vlaszaad wordt o.a. et vetzuur ALA gewonnen , belangrijk voor de spieropbouw. De hele granen quinoa, gierst en amaranth leveren verschillende aminozuren om het aminozuren-profiel compleet te maken.

10 gram phytonutriënten; o.a. antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen uit 10 bessen en 7 kiemgroenten. De phytonutriënten worden gewonnen door gekiemde granen te persen en door vervolgens dit grassap te vriesdrogen. Een duur proces maar het levert een schat aan voedingswaarde op.

7 gram pre-biotische voedingsvezel uit granen, kiemen, zaden en bessen. 


Bestel hier je plantaardige proteïnen maaltijdvervanger

Afslanken en Sporten met Juvo raw green Protein

Juvo Proteinen wordt meestal gebruikt nadat het lichaam is gewend aan raw whole food. Vaak wordt eerst een paar dagen gestart met Juvo raw whole meal. Juvo proteïnen is de eerste maaltijd in het intermittent fasting concept. Lees hier mer over intermittent fasting.

Juvo proteinen is een complete maaltijd maar kan ook goed als suppletie worden gebruikt; voor, tijdens en na sporten. Ook 1 uur voor het slapen gaan om het lichaam alle aminozuren te geven die het ’s nachts nodig heeft om de spieren te repareren. Juvo proteïnen kan versterkt en aangevuld worden met colostrum.

Juvo Proteinen kan gecombineerd worden met Juvo raw whole meal en kan verrijkt worden met Juvo raw green Superfood.

Sporten tijdens het afslank-proces; bij intensief sporten kan het dieet aangevuld worden met Juvo Raw green protein, 1 uur voor of 1 uur na het sporten. Bij spierpijn 1 uur voor het slapen Juvo protein gebruiken.

Belangrijke tips bij het gebruik van Juvo green Proteïnen

1. Drink minimaal 1,5 liter wat per dag.
2. Gebruik voldoende vezels, vul eventueel aan met het probiotica-vezelcomplex van ProVen. 
3. Slaap 8 uur per nacht.
4. Voor na (intensieve) sport vul je de Juvo proteïnen maaltijdshake aan met colostrum.

Voedingswaarden Juvo Proteïnen

VOEDINGSWAARDENPer portie 40 gram
Energie waarde160 kcal / 670 kJ
Totaal (meervoudig) onverzadigd plantaardig vet3 gram
Natrium (uit ingrediënten)95 mg
Totaal koolhydraten10 gram
Waarvan voedingsvezel7 gram
Suiker uit ingrediënten2 gram
Proteïnen23 gram

Samenstelling Juvo Proteïnen

ProteïnenBruine rijst, Hennep-proteïnen, Alfalfa, Spirulina
KiemenAlfalfa, Broccoli-kiemen, Mosterdkiemen
GroentenRode biet, Gierst, Agave, Quinoa, Peen, Tomaat, Amaranth, Vlaszaad
Gras-sappenHaver-gras, Kamut-gras, Gerst-gras, Tarwe-gras
Fruit en bessenAnanas, Stevia, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Braam, Framboos, Mango

 

Alanine1484 mg
Arginine1720 mg
Aspartaat2324 mg
Cysteïne516 mg
Glutamine4508 mg
Glycine716 mg
Histidine584 mg
Isoleucine892 mg
Leucine2076 mg
Methionine652 mg
Phenylalanine1332 mg
Proline1224 mg
Serine1352 mg
Threonine952 mg
Tryptofaan124 mg
Tyrosine1144 mg
Valine1264 mg

Juvo bevat geen toevoegingen, geen vulstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 100% plataardig.

Bestel Juvo nu, klik hier
BESTEL HIER JE PLANTAARDIGE PROTEINEN MAALTIJD

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...