Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo raw green Protein

Juvo raw green protein

JUVO PROTEIN – BLAUW/GROEN
 

PLANTAARDIGE VEGAN PROTEÏNEN MAALTIJD


Juvo Proteinen is speciaal geformuleerd om alle benodigde proteinen uit natuurlijke plantaardige bronnen te halen en om het gehele spectrum aan aminozuren te bieden. Juvo plantaardige proteïne gemaakt van ruim 30 levende duurzaam geteelde ingrediënten: hele granen, kiemen, zaden bessen en groenten. Alle proteïne, het complete aminozuren-profiel uit 7 verschillende ingrediënten:  Bruine rijst-kiemen, hennep, spirulina, gierst, amaranth en vlaszaad.

Bessen en groenten: 26 verschillende bessen, kiemen, groenten en fruit.

Per maaltijd: 23 gram proteïnen, 7 gram vezels en 10 gram antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen.

Juvo Proteinen is ontwikkeld om een gehele volwaardige maaltijd te zijn, een maaltijdvervanger met veel proteïnen. Niet alleen proteïnen maar ook vezels, koolhydraten en plantaardige vetten. Een vegan maaltijdshake rijk aan plantaardige proteïnen. Plantaardige proteïnen kunnen langdurig gebruikt worden. De kleine hoeveelheid koolhydraten helpt de proteïnen te verteren.

Juvo green proteïn bevat geen zuivel, geen soja, geen wei, is biologisch en 100% plantaardig. (geschikt voor veganisten en vegetariërs).

COMPLETE AMINOZUREN PROFIEL
Juvo Proteinen is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering.

PER DOSERING
23 gram licht verteerbare eiwitten uit; bruine rijst kiemen, glutenvrije granen, hennep en spirulina.

De proteïnen uit gekiemde bruine rijst zijn lichtverteerbaar en hebben een aminozuren-profiel vergelijkbaar met moedermelk. De proteinen zijn vrij van lactose en gluten. Uit koudgeperste hennep worden proteinen gewonnen met 21 verschillende aminozuren. Spirulina bevat een rijke samenstelling van alkalische groene proteïnen en levert een breed scala aan nutriënten en mineralen. Uit koud geperst vlaszaad wordt o.a. het vetzuur ALA gewonnen , belangrijk voor de spieropbouw. De hele granen quinoa, gierst en amaranth leveren verschillende aminozuren om het aminozuren-profiel compleet te maken.

10 gram phytonutriënten; o.a. antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen uit 10 bessen en 7 kiemgroenten. De phytonutriënten worden gewonnen door gekiemde granen te persen en door vervolgens dit grassap te vriesdrogen. Een duur proces maar het levert een schat aan voedingswaarde op.

7 gram pre-biotische voedingsvezel uit granen, kiemen, zaden en bessen. 


BESTEL HIER JE PLANTAARDIGE PROTEÏNEN MAALTIJDVERVANGER
AFSLANKEN EN SPORTEN MET JUVO RAW GREEN PROTEIN
Juvo Proteinen wordt meestal gebruikt nadat het lichaam is gewend aan raw whole food. Vaak wordt eerst een paar dagen gestart met Juvo raw whole meal. Juvo proteïnen is de eerste maaltijd in het intermittent fasting concept. Lees hier mer over intermittent fasting.

Juvo proteinen is een complete maaltijd maar kan ook goed als suppletie worden gebruikt; voor, tijdens en na sporten. Ook 1 uur voor het slapen gaan om het lichaam alle aminozuren te geven die het ’s nachts nodig heeft om de spieren te repareren. Juvo proteïnen kan versterkt en aangevuld worden met colostrum.

Juvo Proteinen kan gecombineerd worden met Juvo raw whole meal en kan verrijkt worden met Juvo raw green Superfood.

Sporten tijdens het afslank-proces; bij intensief sporten kan het dieet aangevuld worden met Juvo Raw green protein, 1 uur voor of 1 uur na het sporten. Bij spierpijn 1 uur voor het slapen Juvo protein gebruiken.

BELANGRIJKE TIPS BIJ HET GEBRUIK VAN JUVO GREEN PROTEÏNEN
1. Drink minimaal 1,5 liter wat per dag.
2. Gebruik voldoende vezels, vul eventueel aan met het probiotica-vezelcomplex van ProVen. 
3. Slaap 8 uur per nacht.
4. Voor na (intensieve) sport vul je de Juvo proteïnen maaltijdshake aan met colostrum.

SAMENSTELLING JUVO PROTEÏNEN
Proteïnen: Bruine rijst, Hennep-proteïnen, Alfalfa, Spirulina
Kiemen: Alfalfa, Broccoli-kiemen, Mosterdkiemen
Groenten: Rode biet, Gierst, Agave, Quinoa, Peen, Tomaat, Amaranth, Vlaszaad
Gras-sappen: Haver-gras, Kamut-gras, Gerst-gras, Tarwe-gras
Fruit en bessen: Ananas, Stevia, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Braam, Framboos, Mango
 
Juvo bevat geen toevoegingen, geen vulstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 100% plataardig.

Bestel Juvo nu.

Juvo proteinenJuvo proteinen
Juvo proteinen etiketJuvo proteinen etiket