Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Go Juvo

Go Juvo

GO RAW, GO BIO, GO JUVO.
GoJuvo, het is een werkwoord, het eten van juvo-maaltijden is een verandering in je leven. Het bewust kiezen voor optimaal gezonde voeding; raw food, whole food, 100% plantaardig en duurzaam. Snel en gemakkelijk; volledig, vullend, voedend en verzadigend. Juvo bestaat uit een serie van 4 verschillende maaltijdshakes. Het woord Juvo komt uit het latijn en betekent "om te helpen / hulp geven". En dat doet het ook!

GOJUVO IN NEDERLAND EN BELGIË

Juvo wordt in Nederland verkocht bij drogisterijen, reformhuizen en healthfoodshops. O.a. de winkels van Gezond & Wel. Veel mensen gebruiken Juvo bij een verandering in hun gezondheid. Juvo wordt ook vaak geadviseerd door therapeuten. Goede voeding als aanvulling op hun behandelingen leidt to een beter, duurzamer en sneller resultaat. Gezond eten is niet voor iedereen even gemakkelijk. Slechts 3% van Nederland eet altijd volgens de schijf van 5.
Ook online is Juvo verkrijgbaar, voor de bewuste consument met kennis van zaken die zelf zijn eigen beslissingen neemt. Online o.a. verkrijgbaar bij GezondMooiSlank.

Gojuvo.com

Gojuvo.com is niet langer in de lucht, er vindt een internationale reorgnisatie plaats. O.a de productie die naar Nederland verhuist, nieuwe distributiekanalen en nieuwe formuleringen. gojuvo, volop in ontwikkeling en beweging.


WEBSITE GOJUVO
Op deze website proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over Juvo, voeding, spijsvertering en gezond eten. Onder wat is juvo leest u alles over de produkten
Onder Juvo gebruiken alles over voeding en de toepassing van Juvo.


JUVO KOPEN GEEFT U DE KEUZE;
Kies een coach die u helpt, informeert en begeleidt, vind een winkel in de buurt of ga naar GezondMooiSlank.
Kies hier waar u Juvo wilt kopen. Met vragen mag u altijd bellen 055-3672000 (tijdens kantooruren).

go juvo met vegan maaltijdvervangers van juvo