Kleurrijk eten voor een betere weerstand

kleurrijke groenten voor de weerstand

Regenboog van voeding

Kleurrijk eten voor een betere weerstand. Iedereen weet dat groente en fruit eten goed is voor de gezondheid, maar weet ook iedereen dat groente en fruit je immuunsysteem actief ondersteunen?

DJ's in Glazen Huis (je) leven op Juvo

serious request voeding juvo

55 uur Live-radio maken voor de Serious Request aktie "Laat ze niet stikken"

In Apeldoorn staat het glazen huisje tegenover modehuis Beermann. De DJ's Chantal Zwaag en Jasper Koot gaan 55 uur radio maken. Tijdens die 55 uur mogen ze alleen vloeibaar eten. Juvo is dan een logische keuze; gezond, voedend, vullend en verzadigend.<

Studenten worden dik

Ruim 2 kilo in de eerste 3 maanden!

Uit verschillende onderzoeken in Groningen (UMC) en Brussel (VUB) blijkt dat studenten die voor het eerst op kamers gaan wonen in het eerste trimester 1 tot 2,1 kilo aankomen. 70% van de studenten komt in het eerste trimester 1 kilo aan. In de eerste drie jaar van de studie komt de gemiddelde student 3 tot 4 kilo aan. Er is een verschil tussen studenten die lid zijn van een vereniging en studenten die geen lid zijn van een vereniging.

Najaarstraining Reinigen Voeden Suppleren

In 1 compacte training van 2 uur een duidelijk inzicht in het 4-C-concept (check-cleanse-charge-control)De werking en toepassing van cleansen met RenewLife, voeden met Juvo en vervolgens suppleren met RenewLife. Zorg voor spijsvertering.De training is gratis en wordt op afspraak gegeven in Apeldoorn.uitsluitend voor professionals (helaas dat is de wetgeving in Nederland).
Onderdelen 1 tot 5 van totaal 22
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...