Fastfood, de grote verleiding

De kinderen naar school gebracht en nog snel even naar de stad om een paar boodschappen te doen.

Juvo bij Life is Beautiful op RTL4

life-is-beautifulOp 1 september gaan wij van start als sponsor van het RTL4-programma “Life is Beautiful” , iedere zondagmiddag om 16.25 uur. Een super zondagmiddag- programma over beauty, gezondheid, biologisch eten, lifestyle en een ideaal platform om heel Nederland kennis te laten maken met Juvo.

Nederlands Superfood Boerenkool

boerenkoolIn de USA is boerenkool al benoemd als superfood. De Amerikaanse naam “kale” is nog steeds afkomstig van het Nederlandse boerenkool .
Onderdelen 21 tot 24 van totaal 24
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...