Macrobiotiek 2.0 Het nieuwe macrobiotische eten

macrobiotiek macrobiotisch eten symbool

Macrobiotiek 2.0 Het nieuwe macrobiotische eten.

Macrbiotiek, maar dan met de laatste inzichten op het gebied van voeding. In deze blog de overeenkomsten en verschillen met paleo-eten. Juvo Original is ontwikkeld op basis van 5 principes; Macrobiotisch eten (yin-yang-voeding) Raw biologisch whole food Hoge antoixidantwaarde van 2300 ORAC per maaltijd Lage glycemische index van 43 Alkalische voeding.

Avocado 6 maanden bewaren

avocado bewaren in de vriezer

Avocado's bewaren en invriezen

Avocado's blijven lekker en gezond. In welke vorm je er ook van geniet, in een smoothie, op toast, in een taco, als ontbijt, lunch of diner, het blijft lekker.
Maar helaas blijft een rijpe avocado niet lang goed. Je kunt een gepelde avocado onder water bewaren, dat gaat een paar dagen goed. Hoe moet je avocado's invriezen?

Cel-voeding, je bent wat je eet!

voeding voor cellen

Juvo Cel-voeding

Belangrijker als wat je eet is wat je lichaam er mee doet.


Goede voeding voedt je cellen. Cellen zijn de basis elementen van het leven. Je lichaam is gemaakt van meer dan 60 triljoen cellen. Van je haar, je tanden, je huid, elk orgaan is gemaakt van cellen. Om in leven te blijven moeten cellen continu materialen uitwisselen, voedingsstoffen opnemen en afval uitscheiden.

Juvo Raw Green Superfood

juvo raw green superfood

PERSBERICHT Juvo Nederland, Rinjo Israels

Juvo Raw Green Superfood

Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen.

Gezondheidsvoordelen van Vezels

gezondheidsvoordelen voedingsvezels

Gezondheidsvoordelen van vezels.

De consumentenbond heeft een goed artikel over vezels geschreven in de gids van Maart 2015. Nieuwe inzichten, nieuw bewijs.

Onderdelen 6 tot 10 van totaal 20
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...