Nuance in superfood

discussie en nuance superfood

Nuance in Superfoods

Beste Linda de Mol, beste Humberto Tan,

Het bashen van superfoods in het blad Linda en tijdens RTLLN vind ik doodzonde. Eenzijdig en ongenuanceerd wordt superfood weggezet als “onnodig”, “schadelijk” en “commercieel”. Ja, er zijn in elke nieuwe ontwikkeling excessen. Te enthousiast met raw food aan de gang of de nieuwe aandoening orthorexia (uitsluitend te supergezond eten). De trend (geen hype) die wordt gevormd door Superfoods heeft in de basis een geweldige missie; Nederland gezonder laten eten.

Eet meer whole food

wat is juvo whole food

Wat is whole food?

Voeding in zijn natuurlijke vorm, onbewerkt, ongeraffineerd, zonder enige vorm van bewerking of toevoeging.

Synergie van 74 raw whole superfoods

synergie in rawfood boek juvo

Synergie in raw whole foods

De synergie van 74 raw whole superfoods zoals gebruikt in biologische maaltijdvervangers. Een compact en praktisch overzicht. Wat is rawfood, wat is wholefood, wat zijn superfoods.

Voedingswaarden op Menu en Automaten

De Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit (FDA) heeft een nieuwe wet aangenomen die fastfood-ketens verplicht om de voedingswaarden zoals het aantal calorieën te vermelden op de menu's en posters. Ook op automaten voor snoep, voeding en frisdrank moet de voedingswaarde vermeld worden.

Maak water drinken lekker

maak water drinken lekker recepten

Vind jij het ook lastig om 1,5 liter water per dag te drinken?

Met deze recepten geef je water een extra kick, lekker en gezond. ’s Zomers lukt het meestal wel om water te drinken, als de zon schijnt is koel vers water heerlijk. In de winter heeft het lichaam ook 1,5 liter water per dag nodig! Maak water lekker met fruit, groenten en kruiden en blijf lekker doordrinken, je lichaam is je dankbaar.

Onderdelen 11 tot 15 van totaal 20
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...