Juvo-maaltijd samenstellen

Maak een Juvo-maaltijd met 300-400 ml vloeistof en 2 schepjes (40 gram) Juvo-poeder (Original, Slim, Proteïnen)

Welke vloeistof is geschikt voor een Juvo maaltijd?

Wij hebben de voorkeur voor ongezoete plantaardige melk. Zoal rijstemelk, noten-melk (amandel-melk) of cocos-melk.

In refrom-winkels, natuurwinkels of supermarkt is een breed aanbod. Let wel op de eventuele toegevoegde suikers, niet iedereen wil dit.

Kan Soja-melk ook? Ja, in principe wel. Er zijn wel steeds meer berichten dat soja minder goed is voor de gezondheid. Het kan genetisch gemodificeerd zijn en er zijn berichten over de invloed van soa op de hormoon-huishouding.

Kan vruchtensap? Ja, in principe wel. Vruchtensap bevat echter veel suikers, zowel toegevoegde suikers als suikers die van nature aanwezig zijn in het sap. Bij het kopen van vruchtensappen aub weer goed de etiketten lezen. Cranberry-sap kan maar zo 60% appelsap bevatten. Het klinkt raar, maar check het zelf maar eens. TIP gebruik 50% vruchten-sap en 50% water.

Kan yoghurt ook? Ja, yoghurt of plantaardige yoghurt-vervangers zijn prima. Om de poeder goed te mengen moet de poeder eerst met een dunnere vloeistof worden gemengd. Water, sap, plantaardige melk gaat prima. Bijvoorbeed 100 ml water, 300 ml yoghurt.

Wat kan ik toevoegen aan de Juvo-maaltijd?

Alle fruit en zelfs groenten kunnen worden toegevoegd. Ook noten en zoetmiddelen zoals stevia, lucuma, mesquite, kokospalmsuiker maken het nog lekkerder.

Mag Juvo verwarmd worden? Nee, althans niet boven de 42 graden. De enzymen moeten actief blijven om Juvo goed te verteren voor een goede opname.

Mag ik andere Superfoods toevoegen aan Juvo? Ja, dat mag. Chia-zaad, Algen, Kiemen, Grassen, zelfs Cacao kan.

Fruit toevoegen aan Juvo maakt het lekker en geeft variatie in de smaak. Gebruik vers fruit uit het seizoen. Maar ook bevroren bessen en fruit zijn in elke supermarkt verkrijgbaar.

Kunnen de Juvo-poeders gecombineerd worden?

Ja, dat kan heel goed.

Als ontbijt wordt 1 schep Original vaak gecombineerd met 1 schep Proteïnen. Als extra boost 1 schepje Superfood kan altijd. Ook Slim en Proteinen is een mooie combinatie.

Het combineren van Juvo-poeders is afhankelijk van het doel dat de Juvo-maaltijd moet realiseren. Afvallen, gezond eten, ontzuren of herstellen.

Maak je eigen smoothie met de smoothieformule, 400 variaties!

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...