Micronutriënten, alle vitaminen en mineralen in juvo

Micronutriënten zijn de voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden nodig zijn; de vitaminen, mineralen en in nog kleinere hoeveelheden de spoor-elementen.

Juvo 33% RI, 1/3 ADH

Juvo bevat 1/3 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen. Deze ADH is extra toegevoegd. De vitaminen en mineralen zijn "organic compliant", dat past in een biologische vegan maaltijd. De exacte TOTALE hoeveelheid aan vitaminen en mineralen in de ingrediënten varieert per jaar en per oogst. Omdat dit geen constante waarden zijn kan Juvo dit niet claimen op de verpakking.

Micronutriënten en co-factoren

Belangrijk: Om goed opgenomen te worden door het lichaam en om vervolgens in de juiste vorm op de juiste plaats in het lichaam te arriveren hebben micronutrienten hulp nodig van zogenaamde co-factoren. In de natuur zijn de co-factoren aanwezig in de buurt van de vitaminen. Bijvoorbeeld, een sinaasappel is rijk aan vitamine C, in de witte schilletjes in de sinaasappel bevinden zich bio-flavonoïden. De co-factor van vitamine C. In de natuur en in whole food is alles aanwezig om goed opgenomen te worden. Geïsoleerde vitaminen zoals in veel voedingssupplementen bevatten deze co-factoren meestal niet.

Plantaardig eten

Vegetariers en veganisten kunnen met voeding niet alle micronutriënten binnen krijgen die zij nodig hebben. Juvo is 100% plantaardig, daarom is er rekening gehouden met mogelijke tekorten aan IJzer (19%), Zink (50% ADH) en B12 (72% ADH) en zijn deze toegevoegd in de vitaminen-mineralen-mix in de Juvo maaltijden.

micronutrienten vitaminen mineralen enzymen spoorelementen uit fruit en bessen juvo met organische vitaminen

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...